Friday, September 30, 2011

Hva er Road Hazard garantien? Har du virkelig trenger det?

Du er forberedt på å bruke et gjennomsnitt på $ 300 - $ 500 for nye joggesko for ditt kjøretøy. Det er en vedlikeholds-element som ikke er valgfritt, og deretter selgeren spør om du ønsker å kjøpe the Road Hazard garantien.

"Det er bare en ekstra $ 10 - $ 20 for hvert dekk," han eller hun sier. Så du tenker, "Ikke dekkene mine kommer med en garanti allerede?"

Flott spørsmål! De fleste dekk kommer med en garanti som dekker utførelse og materialer. Med andre ord dekker dekket maufacterer ting som er i deres kontroll, som mangler. De er ikke interessert i berettiger tilstanden på veiene eller manglende evne til å treffe rusk.

Det er der en Road Hazard garanti kan spare deg for penger og forverring. Road Hazard garantier er en av de beste verdier, men en av de mest misforståtte fordeler. La oss starte med expalining nøyaktig hva er en Road Hazard garantier og hvordan lagre det meg penger?

De fleste Road Hazard garantier er satt opp for å beskytte deg, fra å betale full pris, selv om du tilfeldigvis får en flat eller jevn ødelegge et dekk hinsides reparasjon. Hvis du er heldig nok til å ha kjøpt garantien, vil du kun betale for mengden av slitebanen som du brukte før trengte utskifting. (Dette kalles pro-rated).

Her er et eksempel. La oss si at dekk er 1 / 2 veis slitt på tidspunktet for den flate. Med dekk gjennomsnitt $ 100 hver, ville gjenanskaffelseskost bare være $ 50,00. Mye bedre enn full pris, ja? Definitivt - stor verdi.

Vanligvis vil Road Hazard garantier dekke ting som spiker, glass, metall, steiner etc. og nesten alt annet som kan punktere eller skade et dekk. Noen Road Hazrd pakker gir en landsomfattende dekning, som er flott for folk som reiser eller ferie, fordi du nå har trygghet å vite at du er beskyttet mens du er borte fra ditt lokale område.

I tillegg har mange Road Hazard garantier tilby andre fordeler som gratis rotasjoner og gratis balansering (sjekk hvor du kjøper dine dekk for alle detaljer). Regelmessig vedlikehold er den beste måten å forlenge levetiden på dekkene dine og få så mange miles som mulig for investeringen.

Neste gang du er klar til å kjøpe dekk, spør dekk forhandler for veien fare garantien. Vil du være glad du gjorde.

No comments:

Post a Comment