Tuesday, January 1, 2013

Din boliglånsrente sammenligne og lagre

Når du prøver å få de beste boliglånsrente Sammenlign tilbudene fra flere långivere eller meglere. Vet hvor mye av en nedbetaling du kan råd til, og Finn ut alle kostnadene involvert i lånet. Å vite akkurat hvor mye den månedlige betalingen eller renten er ikke nok. Foruten at boliglån varierer sammenligne informasjon om lånebeløpet, lån sikt og type lån fra långivere og meglere. Følgende informasjon er viktig å få fra hver utlåner og megler:


Boliglånsrente


Sammenligne hver utlåner og megler og be om en liste over gjeldende boliglån rente og om priser blir sitert er den laveste for dag eller uke


Spørre om satsen er fast eller justerbar. Husk at når rente for justerbar hastighet lån går opp, generelt så gjør den månedlige betalingen.


Hvis den oppgitte prisen er for en justerbar hastighet lån, kan du spørre hvordan rente og lånebeløp betalingen vil variere, inkludert om lån betalingen vil bli redusert når priser går.


Spør om lånets årlig prosentsats (APR). I april tar hensyn ikke bare renten men også poeng, megler avgifter og visse andre kreditt kostnader som du kan bli pålagt å betale, uttrykt som en årlig rate.


Poeng


Bortsett fra at boliglån kan du sammenligne poeng. Poeng er avgifter betalt til utlåner eller megler for lånet, og er ofte knyttet til rente; vanligvis jo mer poeng du betaler, jo lavere rente.


Sjekk din lokale avis for informasjon om priser og poeng nå tilbudt.


Spør for poeng å bli notert til deg som et pengebeløp - ikke bare som antall poeng - slik at du faktisk vil vite hvor mye du må betale.


Avgifter


I tillegg til poeng og boliglånsrente sammenligne avgifter.Et hjem lån innebærer ofte mange avgifter, for eksempel lån opprinnelse eller underwriting avgifter, megler avgifter, og transaksjonen, oppgjør, og avsluttende kostnader. Hver långiver eller megler bør kunne gi deg et overslag over sine avgifter. Mange av disse avgiftene er omsettelig. Noen avgifter er betalt når du søke om et lån (for eksempel program- og avgrensningsbrønner avgifter), og andre betales ved lukking. I noen tilfeller kan du låne pengene som trengs til å betale disse avgiftene, men gjør så vil øke din lånebeløpet og totale kostnader. "Gratis" lån er noen ganger tilgjengelig, men de innebære vanligvis høyere priser.


Spør hva hver avgift inkluderer. Flere varer kan bli samlet i en avgift.


Be om en forklaring på noen avgift du ikke forstår.


Også, i tillegg til poeng, avgifter og boliglånsrente sammenligne responsen til långivere. Kontroller at du føler deg komfortabel med utlåner du velger. Husk de jobber for deg.

No comments:

Post a Comment