Sunday, August 26, 2012

Gjør din bedrift skje med en kommersiell utlåner

Hvis hjem virksomheten begynner overflyte fra kontoret til andre deler av huset, kan det være tid til å vurdere å finne en bygning som er stor nok til å håndtere din oppstart rask vekst. De fleste bedrifter er imidlertid ikke generere nok inntekter i dette stadiet av vekst å tillate outright kjøp av et nytt anlegg. Faktisk, gå bedrifter i alle størrelser vanligvis gjennom en kommersiell utlåner når de skal innhente nye eiendomsmegling.


Det finnes bokstavelig talt hundrevis av kommersielle lånegivere venter på å gi nye bedrifter med vekst kapital. Du har sikkert sett deres annonser popper opp på din kikker tilbyr den laveste priser og den beste servicen. Med så mange långivere å velge mellom, hvordan kan du komme forbi gimmicker å finne en som vil fylle dine behov?


La oss starte med typen virksomhet du vil åpne. Er du tenker på en produksjon, handel, jordbruk eller tjeneste bedrift? Det er mange forskjellige typer virksomhet, alle med sin egen unike anlegget krav. Imidlertid, ikke alle kommersielle utlåner finansierer hver egenskapstype. Her er en kort liste av ulike typer eiendommer som en utlåner kan (eller ikke) finansiere:


· Landbruket (Ranches, gårder)
· Automotive (bensinstasjoner, bil vasker)
· Gjestfrihet (hoteller, moteller)
· Industrielle (Heavy/lys produksjon)
· Fritid (golfbane, fornøyelsesparker)
· Mobile hjem Parker
· Kontorbygg/komplekser
· Parkeringsplasser
· Selge i detalj (shoppingsentre, Strip Malls)
· Leietaker bygninger (leiligheter, etc.)


I tillegg til å finne en kommersiell utlåner som finansierer typen eiendom som er best egnet for dine forretningsbehov, må du også vurdere hva slags lån alternativer vil være best for deg. Noen långivere er ganske fleksible i sine lån tilbud; ikke-recourse mezzanine og bro lån kan alle være nyttige alternativer avhengig av krav og omstendigheter. I tillegg gir også mange kommersielle lånegivere konstruksjon finansiering for låntakere som foretrekker en egendefinert anlegget. Renovering og reparer finansiering er også en felles tilbud av mange långivere.


Før du låne fra alle kommersielle utlåner, først må du kontrollere at din forventet lånebeløpet ligger komfortabelt innenfor dollar som utlåner er villig til å gi. De fleste utlåner har en minimum lånebeløpet av 100 k til 300 k selv om du finner den sporadiske institusjonen som er villig til å gjøre lån så lite som 25 k. Mens fleste av långivere har et lån tak nå $10 millioner, har noen av de største no limit.


Noen kommersielle lånegivere gir også muligheter å refinance egenskap som du tidligere har kjøpt. Mens den en. 5% nedgang i rente kanskje ikke virke som en stor avtale på $25.000 lån, den kan spare deg en betydelig mengde penger på $50 millioner lånet. En fleksibel utlåner kan også gi deg mulighet for lån for å unngå foreclosure. Mens dette bør alltid alternativet siste utvei, kan det kjøpe du nok tid til å gjøre virksomheten lønnsom nok til å overleve en plutselig kontantstrøm krise.


Om du planlegger å kjøpe en leilighet kompleks, industriell fasilitet, eller butikken, er det få mennesker du skal arbeide tettere med enn din kommersielle utlåner. Når det gjelder starter eller utvide en bedrift, må du kontrollere at utlåner er så vitally opptatt med suksess som du er. Etter alle ønsker de en avkastning på sine investeringer. Det er viktig å finne en kommersiell utlåner som er liten nok til å gi deg den personlige oppmerksomheten du trenger, men stor nok til å støtte din største kommersielle eiendomsmeglingstjenester oppkjøp samtidig gi deg alternativer og renter som vil gjøre det mulig for bedriften å ta av.

No comments:

Post a Comment