Monday, August 27, 2012

Når er en kommersiell utlåner ikke en kommersiell utlåner?

En kommersiell utlåner er ikke en kommersiell utlåner når det er en Bank
En kommersiell utlåner tilbyr lån som er støttet av harde sikkerhetsstillelse, vanligvis eiendomsmegling. Vanligvis vil en kommersiell utlåner utlån kriterier være mindre strenge enn ved lokale bank. Dette er fordi de fleste banker fokusere på å gi privat bolig finansiering for personer i det lokale samfunnet, ikke mye lån for eiendomsmegling eller næringseiendom oppkjøp. De fleste kommersielle lånegivere er ikke så mye opptatt av Brukarnamn økonomiske posten og kvalifikasjoner som de er om egenskapsverdien boliglån.


I motsetning til de fleste banker er kommersielle lånegivere i stand til å gi et lån på en kort tid-vanligvis i flere uker avhengig av boliglån vilkårene. Kommersielle lånegivere tilbyr også en rekke låne produkter. Kanskje er den mest populære av disse produktene bro lån. Bro lån brukes oftest til å dra nytte av tid følsom eiendomsmegling muligheter eller å unngå foreclosure.


En kommersiell utlåner er ikke en kommersiell utlåner når det er en kommersiell megler
Noen ganger vil en kommersiell megler posere som en kommersiell utlåner. Forskjellen mellom to er at en kommersiell utlåner faktisk gir penger, mens en kommersiell megler tilbyr en bekvem måte for låntakere å finne långivere. I de fleste tilfeller der det brukes en megler, finnes det ingen direkte kontakt mellom låner og kommersielle utlåner. Faktisk fra den megleren perspektiv, ville dette være en dårlig ting siden de tjene betydelig på mellommann gebyrer til låntaker. Så hvorfor er kommersielle meglere i bedriften? Av og store er de mye mer effektivt på annonsering til potensielle låntakere enn kommersielle lånegivere. Kommersielle meglere gir også infrastrukturen som er nødvendig for å utføre transaksjoner for lån. Med flere og flere business blir gjort over Internett, er imidlertid deres sjef verdi-Legg deres kunnskap om og tilgang til en lang liste med kommersielle lånegivere.


Med mer kommersielle lånegivere markedsføring seg hele tiden, kan verdien av meglere minske betraktelig i nær fremtid. Det er flere betydelige fordeler med å ha direkte tilgang til en kommersiell utlåner: 1) ingen megler avgifter, 2) betimelig svar. Direkte kommunikasjon er lik direkte svar på spørsmålene dine. En kommersiell utlåner enten kan eller kan ikke gi deg et lån-ders ingen incitament for dem å kaste bort tid på å finne ut om du er kvalifisert eller ikke. En megler, derimot, vil ofte bruke betydelig tid å finne hva avtale er best for dem ved å gå fra direkte utlåner til direkte utlåner. Hvis en kommersiell utlåner ikke kan hjelpe deg, vil de kunne fortelle deg hva andre utlåner kan. 3) Betimelig lukkinger. Ved å arbeide direkte med utlåner, spørsmål kan bli løst, spørsmål besvart, og lån lukket. Lån alternativer som ikke tilbys via en megler kan være tilgjengelig ved å gå direkte til en kommersiell utlåner.


Hva er Trade-Off ved bruk av en kommersiell utlåner?
På grunn av rask tur rundt og Overdragelsesskatt levert av bro lån og andre høyrisiko kommersielle utlåner låne produkter, kan priser være høyere enn i en bank. Hvis du har tid og finansielle kvalifikasjoner, være du best tjent på din lokale bank. Men er kommersielle lånegivere et flott alternativ for personer med ' nær-' banklån, med andre ord, lån som nesten ble godkjent av banken. Med så mange potensielle långivere tilgjengelig, kan det virke litt skremmende å finne et alternativ som fungerer for deg. Mange ganger den eneste betydelige faktoren som beskikker to kommersielle lånegivere er kvaliteten på deres kundeservice. Tradisjonelt, er kommersielle lånet markedet beryktet for å være kort på profesjonalitet. Finne en utlåner som er villig til å ta tiden du trenger å forstå detaljene for lånet.

No comments:

Post a Comment