Friday, August 24, 2012

Leilighet finansiering forklart

Så du er interessert i å skrive inn i verden av Eiendomsforvaltning? Har du tenkt på hvordan du skal komme inn i denne potensielt lukrativt marked? La oss innse det; med mindre du nylig har arvet en stor sum av penger, eller ellers er uavhengig velstående er du nødt til å låne. Dette er hvor leilighet finansiering kommer.


Før du går til lokale bank eller investering selskapet, kan det være lurt å stille deg selv hvor lenge du forventer å eie leilighet bygning eller komplekse. Er dette en langsiktig investering? Svaret på dette spørsmålet kan betydelig innvirkning på type leilighet finansiering bør du få.


Hvis du er planlegging på å eie egenskapen for et par år eller mindre, de fleste eksperter er enige om at en justerbar hastighet boliglån (ARM) vil være den beste metoden for leilighet finansiering. Som navnet antyder, er en ARM et lån vil en rente som kan endre med tid i samsvar med en indeks. Armene vil vanligvis tilby en bedre første rente enn andre lån for å oppveie risikoen for fremtidige rentesatsen svingninger. Videre, finansberegning innehaveren er også beskyttet av en maksimal rentesats, eller tak, som kan tilbakestilles hvert år.


Personene som planlegger å bo i egenskapen management virksomhet på lang sikt vil kanskje se nærmere på et fast rente boliglån. Et fast rente lån vil garantere samme rentesatsen over livet av boliglån.


Hvis renten er historisk lavt på tiden du får lånet, vil denne typen lån låse du inn på beste mulige hastighet. På den annen side, hvis renter er historisk høye på tidspunktet for lånet, kan du være fastlåst betale høyere rente enn du ville ha med en annen metode for leilighet finansiering.


Et annet viktig spørsmål kan du tenke på før du søker en leilighet finansiering kilde er de beregnede kostnadene for egenskapen. Dette kan virke som en ganske åpenbar spørsmål du bør vurdere når du ser for et lån, men altfor mange første gangs investorer ta bare renter som de er gitt uten spørsmål. Hvis egenskapen du er interessert i selger for over $500,000, kan direkte utlån kilde- eller investeringsselskap gi deg en bedre rente enn de fleste banker eller Kredittforeninger. Men hvis du ser på en mindre leilighet bygge selge for under 500 k kan du se hva din lokale bank kan tilby deg.


Med banker og andre utlån institusjoner som er ivrige etter å gi leilighet finansiering, nye alternativer har dukket opp i de senere år. Vanligvis mindre banker og andre utlån kilder som direkte långivere har en større grad av fleksibilitet i sine lån-tilbud-utvalg. I et forsøk på å tiltrekke seg flere låntakere, tilbyr mange av disse lånegivere nå ikke-recourse eller delvis-recourse lån.


Tradisjonelle recourse lån tilbys av de fleste institusjoner betydde at utlåner kan ha krav på personlige eller bedriftens eiendeler i tilfelle standard av finansberegning innehaveren. En ikke-recourse lån betyr derimot utlåner ikke holde deg personlig ansvarlig hvis du unnlater å betale tilbake gjelden som lovet. De eneste recourse for utlåner er å ta egenskapen du har lovet som sikkerhet for lånet, men han kan ikke kreve andre eiendeler eller penger fra deg hvis du standard.


Hvis du planlegger å bygge leilighet bygningen i stedet for å kjøpe det, kan noen långivere tilby deg en delvis recourse konstruksjon lånet. Dette betyr at før arbeidet er ferdig på prosjektet, den som låner er ansvarlig for hele beløpet for konstruksjon lånet. Men så snart prosjektet er klar til bruk og leilighet bygningen har noen verdi for utlåner å gripe, er den som låner ansvarlig for bare 50% eller mindre av verdien av konstruksjon lånet i tilfelle en standard.


Uansett hvilken metode du velger å gi leilighet finansiering, er det viktig å sikre at du forstår alle detaljer. Velg en utlåner som har både erfaring og ønsker å sitte ned med deg og ta deg tid til å svare på dine spørsmål helt klart. Høyre utlåner vil gå en lang vei i å hjelpe deg med å finne suksess i en spennende verden av eiendom investering og administrasjon.

No comments:

Post a Comment