Thursday, August 30, 2012

Hvorfor har ikke kvinner Livsforsikring?

Tradisjonelt anmodet livselskap menn som de viktigste breadwinners i en familie å sikre, at de hadde tilstrekkelig Livsforsikring dekning.


Nå, tidene har forandret seg, men statistikken på kvinner viser at stor prosentandel av amerikanske og kanadiske kvinner bære ingen Livsforsikring. Og som har en policy, bære omtrent halvparten så mye dekning som menn gjøre.


Mest moderne amerikanske og kanadiske husholdninger er dobbel inntekt husholdninger. Hvis du er gift, spesielt hvis du har barn, ville din mann kunne ha råd til familie stil av å leve Hvis du skulle forgå? Hvis du er singel, som ville anta byrden med å betale for din endelige kostnader Hvis du skulle forgå? Dette kan falle til foreldrene dine, som er også sannsynlig å leve på en fast inntekt. Mange enkelt kvinner, særlig de med barn, kan være på et stramt budsjett og føler de ikke har råd Livsforsikring. Imidlertid kanskje de overrasket over å vite at en 30 år gamle sunn kvinne kan kjøpe en $250,000 10 års sikt Livsforsikring policy for $12.00 per måned. Hvis du er en sunn 50 år gamle, det betyr ikke at det er for sent å kjøpe rimelig Livsforsikring; pris for samme policy som ovenfor ville bare være omtrent $37,00 per måned. Hvis du har barn, er det spesielt viktig å kontrollere at de vil bli tatt vare på hvis noe skulle skje med deg.


Studier viser at nesten seks av ti kvinner i Canada lever på sine egne av tiden de er 85. I tillegg overleve kvinner vanligvis menn med et gjennomsnitt på seks år. Hvis du har tilstrekkelig Livsforsikring dekning, vil underordnede kunne fortsette sitt liv og levestandard. På den måten de har bare å håndtere sorgen over din bestått, i stedet for alle økonomiske byrdene pådratt av den.


Kvinner trenger Livsforsikring beskyttelse for å sikre at den som overlever dem vil bli utstyrt med tilgjengelig kapital. Begrepet Livsforsikring har alltid vært en av de mest kostnadsbesparende måtene for både menn og kvinner å beskytte sine kjære. Sammenligne sikt Livsforsikring priser og retningslinjer i dag og se hvordan rimelig fred av sinn kan være.

No comments:

Post a Comment