Friday, August 31, 2012

Hva mamma aldri fortalte deg om Debt Consolidation-tjenester

Når noen er svært dypt i gjeld, og han eller hun har ingen andre alternativer for å hindre at konkurs, kan gjeld konsolidering være hans eller hennes Frelser. Gjeld konsolidering kan også være et veldig klokt valg for noen som har mange gjeld på høy rente kredittkort. Gjeld konsolidering, ganske enkelt, er prosessen med å ta lån og fordringer og bringe dem i en lav rente lån som kan betales over varierende perioder. Dette er et godt valg for mange mennesker fordi det sparer dem fra å måtte fil konkurs. Gjeld konsolidering krever bare sikkerhet (for eksempel en hjem eller kjøretøy) for renter skal senkes og kunden å være på hans eller hennes måte å gjeld gratis levende.


Fleste forstår grunnleggende om gjeld konsolidering, men det er flere dos and don'ts i verden av konsolidere gjeld. Viktigst, kontroller at du forskning selskapet før du velger å konsolidere gjeld med den. Enkelte selskaper vil dra nytte av upretensiøse forbrukere. Her er noen underhanded triks ugunstige selskaper vil bruke når du prøver å konsolidere gjeld:


1. Enkelte selskaper vil ta fordel av høy rente lån, og fordelen med å konsolidere disse lånene etter lading eksepsjonelt høye avgifter i gjeld konsolidering lån. Disse avgiftene kan noen ganger også være i nærheten av staten maksimum for mortgage avgifter. Ethvert selskap med avgifter som synes unnaturally høy bør ikke være førstevalget for gjeld konsolidering.


2. Se opp for selskaper som vente til du "rygget inn i et hjørne." Noen selskaper kan en kunde få videre og videre inn gjeld til kunden er tvunget til å refinansiere. Noen som har satt sitt hus vil være villig til å refinansiere for å redde hans eller hennes sikkerhetsstillelse (igjen, vanligvis hjemmet). Samvittighetsløs selskapet vil deretter belaste et gebyr for overdreven refinansiering.


3. Til slutt, vær på vakt mot bedrifter som benytter "rov utlån." Rov utlån er når en gjeld konsolideringselskapet tillater en kunde å være i gjeld slik at de ikke klarer å finne en annen gjeld consolidator å hjelpe dem med gjeld. Personen er tvunget til å bo hos firmaet gjeldende, og noen ganger også filen konkurs allikevel. Selskapet som bevisst ført kunden inn i følge gjeld kommer ut på topp. De fleste bedrifter bruker ikke rov utlån, men det er alltid en god idé å være ekstra forsiktig når du velger en gjeld consolidator.


God gjeld konsolidering selskaper selvsagt gjøre ikke noe underhanded. Tvert imot, tilbyr en verdig selskapet kunden all informasjon han eller hun trenger om sine lån og renter. Selskapet er nyttig og bekymret for den økonomiske sikkerheten til sine kunder. Selskaper som innser at beslutningen om å konsolidere sin gjeld er tungtveiende er vanligvis de beste selskapene å velge. Nærmer seg hver sak for unikt er tegn på en gjeld consolidator som forstår betydningen av hver kunde.


Gjeld konsolidering kan være en tungtveiende beslutning for mange folk å gjøre. Hvis du huske på dos and don'ts å velge et gjeld konsolidering selskap, har du ingen bekymringer. Noen selskaper Prøv underhanded metoder for å øke sin fortjeneste, men hvis du vet hva du skal se opp for, disse selskapene kan ikke svindel du. Gjeld konsolidering er et klokt valg for alle som har høy rente kredittkort, og betydelig lån. Følg mitt råd, og jeg er sikker på at du vil bli gjeld fri raskere enn du kan si, "Konsolider!"

No comments:

Post a Comment