Thursday, August 23, 2012

Penger gjør � Money Saving Tips til studenter

Penger er noe som er vanskelig å få, men vanskelig å bli kvitt. Men hvis du smart om håndtering av pengene dine, kan du få gjennom høyskole eller universitet betale mindre og gjøre mer.


Mens han studerte er den viktigste inntektskilde for deg din stipend og noen sum penger fra foreldrene dine for mindre utgifter. Men vet vi alle at dette ikke er nok til å overleve. Den mest realistiske og enkel måten å tjene litt ekstra penger er å få en bevilgning eller finne en deltid jobb.


Høyskole eller universitet kan du tilskudd basert på dine akademiske prestasjoner. Å få gode karakterer er en enkel måte å få ryddig sum av penger på slutten av semesteret. Men for å tjene penger på en slik tar en måte tid, utholdenhet og en masse innsats. Grants varierer fra $1200 for en A + til 300 for en C-. Ikke dårlig virkelig.


Dessuten, denne måten å få penger har mange professjonelle. Du ikke bare få penger, men massevis av kunnskap i tillegg. Huske på heller hackneyed si "Kunnskap er makt". Kunnskap vil aldri bli en tung byrde til deg, og sannsynligvis en dag du vil ta masse fordeler av det.


En annen effektiv, vanligvis benyttes måte å tjene penger er å finne en deltids-jobb. Mange av studentene tok en fordel for å tjene penger på denne måten. Virkelig, det har en masse fordeler.


-Du få økonomisk uavhengighet, slik at du kan kommandoen dine finanser på måten du liker og avlaste dine foreldre fra den økonomiske byrdene.
-Den hjelper deg med å bruke din kunnskap i praksis, realisere selv og føler mer trygg og modne.
-Det er en stor opplevelse for din fremtidige jobb. Den hjelper deg å forstå den virkelige verdien av penger, og gir deg innsikt i hva arbeidet handler om.
-Du trenge inn de voksne verden og skape en følelse av konkurranse.
-Det gjør livet mer fargerik og er god for personlig utvikling.
-Du bli kjent med nye interessante mennesker og studie fra dem.
-Du får et kast hardt opptjente penger, og du kan være stolt av deg selv.


Være forberedt på at du ikke vil finne en jobb umiddelbart. Arbeidsgivere er ikke venter spesielt på deg med åpne armer. Husk at markedet er full av personer som søker etter arbeid. Og en mer Poenget er at du ikke bør forvente å få høy lønn samtidig. Selv om det er bare et midlertidig sted å arbeide hvor du få litt ekstra penger.


For det første det under oppførte jobbene er ting du kan begynne med, så du trenger ikke å ha noen spesielle ferdigheter og de kan bli en god begynnelse for kommende jobben.


-Vask bil
-Pet sittende
-Resirkulere brus bokser
-Barnepass
-Klippe plenen
-Luke hage
-Loppemarked


Her er listen over mer sofistikert jobber som kan være av interesse for deg:


-Barista
-Bartender
-Kafeteria Arbeiderens
-Tutor
-Personlig trener


Behandle din jobb alvorlig, men ikke la det oppta din tid og sterke sider, som din studere er før jobben din i øyeblikket. Gjøre det godt at du i fremtiden ikke få verdig, høy-betalt jobb uten dyp høyere utdanning.


Tips jeg kanne gir du er å anslå realistisk dine sterke og tid. Hvis det kommer ut at noe er et oddetall, avslutte jobben din lett og ikke angre på det. Men hvis du allerede arbeider og gjør levende, ikke bare lommepenger, er her noen nyttige tips og tips for å hjelpe deg med å spare din hardt opptjente dollar:


• Alltid se etter salg og butikk bare på discount butikker. Disiplin selv å kjøpe alt, selv små drib – drabs det. Husk å klippet kuponger og butikk på dobbelt-kupong dager.
• Bli kvitt en vane å spise ute for ofte. Det vil ikke bare spare deg penger, men også din helse, som snack barer hovedsakelig tjene junk food. Så, lage mat for deg selv så mye som mulig.
• Gå til matinee i stedet for kvelden viser og nedlatende kinoer som tilbyr studenter rabatter.
• Dele en leilighet eller et hus med vennene dine. Tross alt er det bare morsommere å dele din flatskjerm med noen andre. "Billigste" beslutningen er å velge bor i dorm.
• Prøver å leve uten bil Hvis du kan. Starte ledende sunn måte av livet. Sitte på en sykkel. Likevel er det en utmerket måte å få kroppen utøves.
• Kjøpe månedlige pass for uansett kollektivtransport du ri.
• Bli med en credit union. Kredittforeninger tilbyr ofte lav – rente lån.
• Når du ønsker å kjøpe noe dyrt, alltid spørre deg selv: "Gjøre jeg virkelig trenger det"?
• Lær en lagring erfaring fra andre mennesker.
• Gjenta til deg selv hver morgen: "Jeg elsker penger". Kanskje de vil høre det og komme til hendene. Vær forsiktig med den. Ikke bli altfor ivrige. Vokt dere for masse angrep :-)


Håpe at disse tipsene vil hjelpe deg gjøre og spare penger mens du er på college. Lykke til!

No comments:

Post a Comment