Wednesday, August 22, 2012

Uførhet forsikring 101 - hva du absolutt trenger å vite

Uførhet forsikring er gjensidig avtale mellom policytjenesten og mottaker der leverandøren godtar å betale en viss sum penger til betalingsmottakeren på visse uforutsett hendelse som fører til en funksjonshemming, som incapacitates personen i å gjøre sine plikter av okkupasjon og/eller av noen annen jobb.


Uførhet forsikring er av tre typer avhengig av setningsdelen fremsatt av leverandøren av forsikring:


a) eier okkupasjon funksjonshemming forsikring
b) inntekt erstatning forsikring
c) Gainful okkupasjon dekning


1) Egen okkupasjon funksjonshemming forsikring refererer til forsikring pengene hevdet av mottaker på hans/hennes manglende evne til å utføre vanlige oppgaver av vanlige okkupasjon selv om personen kan ikke eller kan gjøre en annen jobb.


2) Inntekt erstatning forsikring betyr at policytjenesten er ment til å betale det avtalte beløpet i tilfelle på grunn av noen uhell du ikke kunne gjøre deres plikter både i okkupasjon og andre jobber.


3) Gainful okkupasjon dekning angir at mottaker får betaling hvis han / hun er verken kunne utføre pliktene i okkupasjonen og heller ikke noe annet verk som personen er i stand til gjøre på grunn av hans / hennes utdanning eller kunnskap.


Det er visse andre juridiske vilkårene som er knyttet til denne type forsikring. Eliminasjonsperiode er tidsperioden fra tid av uførhet til maksimal tid du er berettiget til å tjene fordeler. En kort eliminasjonsperiode vil bli belastet høyere enn lengre eliminasjonsperiode.


Hvor lang tid som er mottaker er kvalifisert til å tjene fordel kalles fordel perioden. Nå er viktigste er enkelte punkter som er utelukket fra vanlige policyene for eksempel hvis fordringshaveren har lidd uførhet i tid med krig eller selv mens i alkohol eller narkotika eller har skader mens involvert i kriminalitet mesteparten av policyene avstå fra gir fordeler eller vil gi bare begrensede fordeler. Disse punktene er å bli sett før du signerer på policyene for disse er vanligvis skrevet i fine print.

No comments:

Post a Comment