Saturday, August 25, 2012

Krysset gapet fra denne hjemmesiden til neste: bro lån

Så tenker du på å komme inn i et større hus. Du ringe opp eiendomsmegler og gjøre en avtale for å se hva markedet har å tilby. Vil se du den, den perfekte "Flytt opp" hjemmet. Det er alt du noensinne har ønsket inne en hjem med mindre din gift, som tilfellet er det alt din kone har noensinne ville ha i et hjem.


Du ville gjøre et tilbud akkurat da, og det, men du kan realisere du trenger å selge gamle hjem før du kan ved dette. Du har ikke selv satt gamle huset på markedet ennå. Hva å gjøre?


Eiendomsmegler forteller at du kunne gjøre det som kalles en "kontingenten tilbud"; kjøpe det nye huset er kontingenten på du selger gjengangeren ettall.


"Oppsann", sier agent, "det gamle huset er ikke aften katalogiseret ennå? Du kan ha ønsket å gjøre det før vi gikk huset jakt. Tilbudet er litt for 'kontingenten' for de fleste selgere... de sannsynligvis vil ikke ta den. "


Men før du gir opp alt håp om å komme inn i hjemmet du vil ha, først vurdere en bro lån.


En bro lån er en form for andre tillit som er collateralized ved din nåværende hjem på en måte som gjør at inntektene som skal brukes for sluttkurs på et nytt hus før det gamle huset er solgt.


En bro lån "broer" gapet mellom de to transaksjonene, og er ofte forskjellen mellom få huset i drømmene og manglende ut helt. Bro lån kan også være oppsett helt betale den gamle boliglån eller legge til nye boliglån til din nåværende gjeld.


Folk som tar ut en bro lån bruker vanligvis midler til å betale av gamle boliglån mens resten mot det nye hjemmet forskuddsbetaling, først at trukket fra noen avsluttende kostnader og forhåndsbetalte interesse.


Vanligvis lånet er strukturert med en relativt kort sikt, vanligvis seks måneder til et år, og hefty forhåndsbetalt interesse.


På grunn av risikoen som er involvert i å gjøre et lån på sikkerhetsstillelse bare mulig fremtidig verdi (fremtidig salg av det gamle huset), lade de fleste långivere høye renter på deres bro lån. Den som låner må vanligvis begynne å gjøre disse betalinger etter seks måneder hvis huset fortsatt ikke har solgt.


Oftest, brukes en bro lån til å betale den eksisterende boliglån, med resten (minus Stenger Omkostningsanalyser og forhåndsbetalte interesse) rettning nedbetalingsplanen for det nye hjemmet. Hvis etter seks måneder gamle hjemmet ikke har solgt, begynner den som låner å gjøre interessen bare utbetalinger på lånet. Når hjemmet til slutt selger, betales bridge lånet av; Hvis huset selger med i seks måneder, krediteres alle ikke opptjent interesser låner.


I en perfekt verden har du huset på markedet vil potensielle kjøpere å gjøre tilbud før du gjør noe tilbud om deg selv. På grunn av varierende markedsforhold, kan få timingen riktig imidlertid være vanskelig. Hvis du er villig til å betale høyere priser og avgifter som følger med en bro lån kan du kjøpe deg litt ekstra tid.


Mens en bro lån kan få deg huset du ønsker når du ønsker det, kan det være en kostbar alternativet i det lange løp. Hvis det er et alternativ for deg, kan det være en bedre ide å låne mot eiendeler som aksjer eller din 401 (k). Dette kan spare deg for en betydelig mengde penger.


Før du noe snakke med noen som har erfaring i finansiering side av Eiendomsmarkedet. Det finnes flere alternativer for låntakere hvert år, og følgelig prosessen blir gradvis mer komplisert. Det lønner seg å ta deg tid til å forstå hva du får i.

No comments:

Post a Comment