Saturday, September 1, 2012

Forhåndsbetalt, tillate debetkort nå UK borgere å handle Online

Med advent av Internett kom en ny økonomi som har tillatt folk fra alle turer i livet å shoppe og kjøpe på nytt og annerledes måter. For det meste er Internett-shopping begrenset til de først og fremst i USA som har kredittkort eller debetkort. De utenfor USA, for eksempel i Storbritannia, har ikke hatt luksusen av å bruke kredittkort alternativer fordi de har vært begrenset til de med høyere inntekt og de med god kreditt score.


Produkter som debet kortene først nå begynner å bli gjort tilgjengelig for Storbritannia. Dette åpner selvfølgelig opp en stor mulighet for de som bor i UK å handle på nettet uten siste begrensninger. Forhåndsbetalt kort industrien er nå klar til å eksplodere på tvers av internasjonale linjer.


Hva er et debetkort som er forhåndsbetalt?


Det finnes mange typer kort, men de fleste kan ikke brukes for online kjøp bortsett fra de utstedt av Visa og MasterCard. Den beste måten å forklare hva en forhåndsbetalt Visa eller et forhåndsbetalt MasterCard er å tenke på det som en personlige bankkonto. Akkurat som en bankkonto, du har lov til å sette inn midler på kortet og tilbaketrekking midler på vil. Så lenge du har nok penger som er avsatt i kontoen din som du kan bruke kortet opp til det beløpet.


Når du besøker et nettsted for å foreta et kjøp blir du bedt om å bruke en av de større kredittkortene. Hvis du har en forhåndsbetalt Visa eller et forhåndsbetalt MasterCard med penger som er avsatt på kortet kan du nå kjøpe også.


Hva har stoppet forhåndsbetalte kort som Visa og MasterCard fra lansering i de fleste land er begrenset muligheten for selgere til å behandle salg og transaksjoner elektronisk. Hva dette betyr er at når du går til en butikk og bruke kortet til å foreta et kjøp, transaksjonen ikke er behandlet umiddelbart. Kortet er i stedet manuelt behandlet og forvandlet til banken for behandling på et senere tidspunkt, vanligvis når det gjøres vanlige innskudd. Benytter denne metoden butikken har ingen måte å fortelle hvis kortet har nok midler som er tilgjengelig for kjøp.


Fordi de fleste Internett-butikker bruker nå elektronisk transaksjonsbehandling, kan de lett behandler kjøp umiddelbart uten problemer relatert til Manuell behandling. Dette selvfølgelig ikke begrense deg til bare bruke forhåndsbetalte Visa eller MasterCard online. Det er mange frakoblet kjøpmenn som nå har evnen til å behandle transaksjoner umiddelbart.


Selskaper som Visa International og MasterCard forstår betydningen og potensial med å utvide sin visjon globalt. De anslår at på global basis US$ 3 billioner i utbetalinger kan best håndteres ved hjelp av forhåndsbetalte betaling produkter som Visa og MasterCard produkter i stedet for gjennom andre metoder som er brukt i siste.


· Visste du at mer enn 20 millioner europeere har besøkt business and finance områder fra sine hjem i mai 2004, ifølge forskning utgitt av Jupiter MMXI?


Land som Sverige, Frankrike, Spania, Storbritannia, Tyskland og selv Sveits er på listen over personer som vil kjøpe et produkt for forhåndsbetalte VISA hvis gitt sjansen!


· Visste du at 94 millioner kinesisk på fastlandet ble Internett-brukere ved utgangen av fjoråret, viser en ny undersøkelse. [AFP/fil] Chinadaily.com.cn?


· Her er et utvalg av andre totale Internett-brukere i ulike land i verden:
Australia-13.01 millioner, Brasil - 22.32 millioner, New Zealand - 2.34 millioner, Sør-Afrika - 4,78 millioner. OG MILLIONER MER....


I USA i løpet av siste tiår, har debetkort vokst fra regnskap for 274 millioner transaksjoner i 1990 til 8.15 milliarder transaksjoner i 2002, å utfordre kredittkortet som foretrukket betalingsmåte-kort i USA.


I 2003 brukte amerikanerne VISA- og MasterCard - branded debetkort for mer enn $576 milliarder i kjøp og kontanter fremskritt, en 16% økning i løpet av året. Fra 1998 til 2003, har forbrukere racked opp mer enn $2 billion i signaturen debet korttransaksjoner.


Hvor kan du kjøpe forhåndsbetalte Visa / MasterCard?


De fleste nettsteder som markedet forhåndsbetalte Visa eller forhåndsbetalt MasterCard utstedes gjennom en amerikansk bank. Dette oppretter et problem for de som bor utenfor USA på grunn av U.S. lover og begrensninger. Bankene i USA vil ikke sende et kort til deg hvis du ikke bor i USA Dette begrenser muligheten til å finne et firma eller en bank hvor du kan få et forhåndsbetalt kort i bare en håndfull steder, inkludert www.debit-master-card.com og www.edebitcard.net

No comments:

Post a Comment