Monday, November 21, 2011

Mail på søndag sa

Alle som vurderer konkurs har erfart frykt etter å ha lest en artikkel skrevet i The Mail på søndag med overskriften "Konkurs Juksekoder ansikt crackdown". Men hvor mye av det som ble skrevet var i sammenheng med virkeligheten av konkurs, som det er i dag?


Artikkelen underforstått at siden The Enterprise Act 2002 økning i antallet personer som går konkurs var knyttet til dem ved hjelp av konkurs rute som en "komme ut av fengsel gratis kort". Forutsetningen er at The Enterprise Act 2002 gjort konkurs et enkelt alternativ. Forfatteren ta ikke imidlertid i betraktning handlinger DTI har tatt å bevisstgjøre finansielle og for å sikre bedre råd gitt om folks alternativer når møtt med personlig gjeld problemer.


Artikkelen ga inntrykk av at en av begrensningene i konkurs var at du ikke kunne åpne en bankkonto til du er utladet fra konkurs. Men er det infact 40 grunnleggende bankkontoer, hvorav halvparten vil tillate en undischarged konkurs å åpne en konto. Dette i seg selv angir forfatteren av artikkelen ikke er fullstendig klar over virkningen av konkurs, derfor gir inntrykk av at artikkelen kunne være resultatet av dårlig forskning.


Enterprise Act 2002 (kjøpt i kraft i April 2004) ble gjort for å gi ærlige mennesker en ny start i livet, som vil være fri fra stress i gjeld. Ikke for formålet å oppmuntre folk til å "bruke insolvens som en måte å risting av kreditorer". Skribenten underforstått at bestemmelsen, som tillater IP til å be om en restriksjon rekkefølge på en konkurs, knapt blir brukt. Kanskje er dette fordi folk som lodge Petisjoner for konkurs ikke er gått ut for å komme seg inn store mengder gjeld og ikke oppriktig klarer å tilbakebetale sin gjeld på grunn av uforutsette omstendigheter, i stedet for svindel, recklessness eller uærlighet.


Hvis en insolvens utøveren mistenkte bedragersk eller kriminell atferd, gjelder de for en konkurs begrensning rekkefølge (BRO) domstolen å vurdere og bestemme hvilke tiltak for å ta.


Skribenten sier også at "Nye" regjeringen forslag på grunn ut i de neste dagene vil gjøre det enklere for kreditorer til å definere planer for tilbakebetaling, en "individuelle frivillig ordning". Enkelte frivillige ordninger (IVA)'s har infact eksistert siden 1986 insolvens Act og brukes av ansatte og self ansatt folk.


Dette bare ytterligere spørsmål troverdigheten til skribenten og The Mail på søndag slik en artikkel.


Hva forfatteren også ikke innser er folk som har sviktet IVAS, eller kan ikke hente en IVA legge til prosentandelen av personer som er petitioning for konkurs.


Bekymring for at denne artikkelen har plassert på folk er ikke bare unødvendig, men også misvisende. Reduksjonen i leveringsbetingelser-utslipp fra konkurs er ment for å være en positiv endring i The Enterprise Act 2002, ikke en negativ en som underforstått i denne artikkelen.


Hvis du har søkt råd, og du vet du har ingen andre valg enn å ta konkurs-ruten bør så du ikke settes. "Ingenting er endret", som Simon Wiggins informert en av hans plakater som kan du lese artikkelen og var opptatt av den.


Hvis du ønsker ytterligere råd angående din finansielle situasjon FCL gjeld klinikken tilbyr gratis gjeld råd som lar deg se hva dine valg om å løse problemene dine gjeld.

No comments:

Post a Comment