Wednesday, November 16, 2011

5 Hemmelighetene til å komme ut av gjeld raskt

Mens de stirrer på en teetering haug av regninger, så mange forbrukere lurer på hvordan de racked opp en stor gjeld. Svaret koker ned til enkel matematikk.


"På en grunnleggende, grunnleggende nivå, problemet er opprettet ved å bruke mer enn du gjør," sier Brad Stroh, co-CEO i San Mateo, California-basert Freedom økonomiske nettverket, LLC, et selskap som spesialiserer seg på problemløsningsservice som gjeld.


Grunnene for å gjøre så, han notater, er varierte:


• Utgifter Rusproblem
• Manglende budsjettering (feil hvor mye penger som kommer inn og går ut)
• Tap av inntekt (redusert timer, layoffs, tvunget til å forlate arbeidsstokken)
• Økte kostnader (helserelaterte utgifter, drivstoff og andre grunnleggende bokostnader)
• En personlig motgang (skilsmisse, medisinsk sykdom, tap av en elsket én eller andre store endringer i en persons liv)


Du kan imidlertid få ut av gjeld, men det tar forpliktelse. Her er 5 trinn for å nå dine mål.


1. Start planlegging – og lagre
"Den eneste måten å garantere solid finansiell fotfeste er gjennom skikkelig planlegging – og det er der de fleste forbrukerne gå galt," Stroh sier. "Skikkelig planlegging betyr månedlig budsjettering av kontantstrøm, kombinert med lagring for langsiktig sikkerhet."


Stroh anbefaler sparer minst 5% av inntekten å sikre langsiktig økonomisk sikkerhet.


"Selvfølgelig, dette prosent vil variere etter aldersgruppe og enkelt finansielle mål og målsettinger," sier han. "Yngre mennesker kan forvente å tilbringe sine tidlige år lagre mindre av sin inntekt, lønner seg studielån og gjeld som er pådratt i perioder med lavere inntekt. Eldre personer bør pensjonsplanlegging og lagre en større andel av inntekter."


2. Søke profesjonell hjelp
Hvis du står overfor økonomisk motgang, ikke procrastinate når det gjelder søker faglige råd.


"Folk ofte vente for lenge," sier Stroh. "Hvis noen er lever lønnsslipp til lønnsslipp, er bak på roterende økonomiske forpliktelser (inkludert kredittkort), bruker kredittkort for å betale for nødvendigheter eller vender samling, han bør vurdere å få umiddelbar råd fra en profesjonell gjeld management fast eller finansiell rådgiver."


3. Slutte utgifter
Hvis du fortsetter å bruke penger, til tross for den stadig voksende gjelden, er du sannsynligvis har en bona fide avhengighet krever psykologiske intervensjon.


"Gjeld problemer er ofte symptomatisk for mer grunnleggende personlige problemer, for eksempel kollekter for å løse vanskelige økonomiske problemer, sier Stroh. "Utgifter Rusproblem kan ha mange årsaker, inkludert mangel på tillit til personlig og oppfyllelse. I likhet med mange andre Rusproblem, en utgifter avhengighet kan fylle en renons i en persons liv – riktignok med en fleeting kilde av tilfredshet. Personer med utgifter Rusproblem stadig streve for "høye" at de mottar fra å kjøpe klær, biler og andre varer. Dette fører til et langvarig problem når de ikke oppfyller de påfølgende økonomiske uro som kommer når regningene kommer. For alle som tror han har en alvorlig utgifter avhengighet, anbefaler vi søker profesjonell rådgiving eller terapi for å løse de grunnleggende kildene til denne avhengigheten."


4. Begynn å kommunisere
Hvis du er som mange forbrukere med utestående gjeld, er den siste personen du tenker på snakke med kreditor – selskapet du har vært unngå på alle kostnader.


"Ikke å kontakte din gjeld kreditorer å diskutere og utvikle en plan for å betale, settling eller redusere hovedstolen og/eller interesse på gjeld" er en av de verste feilene du kan gjøre, sier økonomisk ekspert Ivan Gelfand, president og CEO av Pepper Pike, Ohio-baserte Ivan Gelfand, Inc., og forfatter av "Pengene dine, din fremtid" (for å bli publisert i April).


Han anbefaler også å kontakte slektninger eller venner for midlertidige assistanse i å redusere gjeld og foretar betalinger, som vil senke renten i ditt utestående gjeld.


5. Erobre Denial – i dag!
Mange forbrukere som gjenkjenner — og selv aksepterer faktum — at de har en utgifter avhengighet nekter å løse sine problemer, i henhold til Stroh.


"Budsjettering ikke er morsom," sier han, "men håndteringen av kreditorer er enda mindre gøy. Mange mennesker vil derfor begrave hodet i sanden, håper sine problemer ville gå bort. Dessverre utenom vinne i lotto eller får en nedfallsfrukt arv fra en lang mistet onkel, er budsjettering og konsultasjon med en profesjonell rådgiveren den eneste måten å løse økonomiske problemer."

No comments:

Post a Comment