Wednesday, November 23, 2011

College besparelser planer � er de det beste valget For mitt barn?

College besparelser planer, også kalt delen 529 planer, er en av de beste måtene å lagre til college, fordi de tilbyr:


-Skattefordeler
-En rekke investeringer valg
-Fleksibel bidrag alternativer
-Foreldrekontroll
-Liten innvirkning på berettigelse for behovet-basert økonomisk støtte


Skattefordeler


Investeringer i 529 planer er vanligvis fritatt fra føderal skatt. Inntektene er skattefrie utsatt, og er ikke underlagt salgsgevinster skatt. Innløsning er også fritatt fra føderale inntektsskatt hvis de brukes til å betale for undervisning, rom og styret, gebyrer, bøker, forsyninger og utstyr.


De fleste stater tilbyr også skattefordeler, i hvert fall hvis du melde deg på planen for din egen stat. Bidrag kan i tillegg være fradragsberettiget på tilstand-inntektsskatt.


I tillegg til disse skatt fordeler, kan College besparelser planer være en verdifull eiendom planlegging verktøy. Akselerert gave-alternativet kan du regne ut gjennomsnittet gaver over $ 11 000 per mottaker over en periode på fem år med ingen føderal gave skatt. Dette betyr at du kan bidra til $55.000 per mottaker i ett år med ingen gave skatt. Bidrag er umiddelbart fjernet fra giverens brutto skattepliktig formue (og inkludert i eiendom av mottaker).


Alternativer for investering


De fleste stater tilbyr tre eller flere investering alternativer som varierer fra konservative til aggressiv. En er vanligvis en alder-baserte porteføljen som investerer hovedsakelig i aksjer mens et barn er ung, så skifter til obligasjoner og penger markedet midler som college år kom nærmere. 529 planer er administrert av erfarne investering firmaer, for eksempel Vanguard, gjengivelse og TIAA-CREF.


Alternativer for bidrag


Alle kan bidra med penger på vegne av en mottaker, slik at venner og slektninger å gi gave utdanning. I tillegg er minimal investering-beløpet som kreves for å åpne en konto vanligvis lavere enn gjensidig midlene krever gjør delen 529 planene overkommelig for lavere inntekt familier.


Stater setter sine egne bidrag grenser for college besparelser planer. De fleste stater basere sine grense på et anslag over hvor mye penger som er nødvendig for sju år etter utdanning. Begrenser varierer fra $146,000 til $305,000.


I tillegg kan de fleste stater du regelmessig overføre penger fra din kontroll eller sparekonto til 529 planene. Enkelte stater lar også deg sette opp lønninger-fradrag.


Sperrefunksjon


Pengene i en College spareplan styres av eieren av kontoen, ikke barn. Så hvis barnet bestemmer seg å ikke gå til college, har de ikke tilgang til midler. I stedet, konto-eieren kan få hans eller hennes pengene tilbake (med skatt og en 10% straffen skyldte på inntektene) eller overføre midler til et annet familiemedlem.


Innvirkning på berettigelse for behovet-basert økonomisk støtte


College besparelser planer har en lav effekt på økonomisk støtte berettigelse fordi de anses en eiendel av eieren av kontoen (vanligvis overordnet), i stedet for eleven.


Hvis du velger en plan


De fleste stater har sin egen College besparelser planer, men du trenger ikke å melde deg på plan inne din begrunne. Se først på planer i din egen stat, spesielt hvis de tilbyr skattefordeler. Andre faktorer å vurdere når du sammenligne state planer er utgifter og investere alternativer.


Forhåndsbetalt undervisning planer


En annen type delen 529 plan er forhåndsbetalt undervisning planer. Forhåndsbetalt undervisning planer er garantert å øke i verdi på samme hastighet som skolepenger. Så, hvis du kjøper aksjer verdt ett semester av undervisning på state college, disse aksjene vil alltid være verdt ett semester av undervisning, selv 10 år senere når undervisning priser har doblet. Disse planene tilbyr i utgangspunktet samme skatt og bidrag fordeler som College lagrer planer, og de er garantert av regjeringen. Men fordi forhåndsbetalte undervisning planer er betraktet som en ressurs, redusere de behovet-basert økonomisk støtte dollar for dollar. Familier som forventer å kvalifisere for behovet-basert økonomisk støtte bør derfor unngå forhåndsbetalte undervisning planer og investere i college besparelser planer i stedet. Et annet alternativ er å gynge forhåndsbetalte undervisning planen midlene over i Statens 529 college spareplan før college begynner.


Det er mange fordeler til college besparelser planer; men er det mange måter som en forelder kan hjelpe en student betale for en høyskole utdanning. Sørg for å forskning så mange veier som mulig for å ta den mest avgjørelsen om hvordan å betale for skolen, og du kan ende opp med det optimale colleget finansiering løsning.


Denne artikkelen er distribuert av http://www.NextStudent.com.

No comments:

Post a Comment