Friday, November 25, 2011

PLUSS lån � det er aldri for sent å subsidiere Child�s utdanning-kostnad

PLUSS lån – det er aldri for sent for å subsidiere barnets utdanning kostnader


Stiger. Soaring. Skyrocketing. Dette er de ord som synes å begynne hver artikkel om undervisning studiepenger – og de ord som er garantert å gjøre hver forelder cringe. Ifølge College Board er kostnader for 2004-2005 skoleåret på fire år privat høgskoler opp 6%, mens kostnader på fire år offentlige høyskoler er opp 10,5%. Skremmende? ja. Umulig å håndtere? nei!


Den gode nyheten er at det er mer økonomisk støtte tilgjengelig enn noensinne. En av de mest interessante økonomisk støtte-alternativene er overordnede lån for Undergraduate studenter, eller pluss lånet.


Hva er et pluss lånet?
PLUSS lån er føderalt lån som er tatt ut av foreldre å hjelpe betale sine barns college kostnader. PLUSS lån har flere fordeler:


• Renter er justert hvert år, men holdes konsekvent lav. For skoleåret 2004-2005 er rentesatsen 4,17%. Det er avkortet til aldri overstige 9%.
• Finansielle behov er en avgjørende faktor i å motta et pluss lånet.
• Det kreves ingen sikkerhetsstillelse.
• Det er ingen straffen for tidlig nedbetaling.
• Lån kan konsolideres.
• Hvis du er kvalifisert, opp til $2000 i interesse kan være fra på skatten under Hope utdanning Tax Credit.


Hvem er kvalifisert for et pluss lånet?
Hvis du er en forelder med avhengige studenter deltar college minst deltid, er du berettiget til å motta et pluss lånet. Du må ha en god kreditthistorie. Følgende problemer i kreditt vil redusere sjansene for å få et pluss lånet:


• Konkurser
• Defaulted lån
• Innbetalinger som er forfalt med 90 dager eller mer
• Høy gjeld til inntekt ratio


Hvis du er skrudd ned for et pluss lånet fordi av dårlig kreditthistorie, kan du finne noen til å medundertegne lånet med deg, og deretter bruke på nytt.


Hvor mye kan jeg låne med et pluss lånet?
Du kan låne opptil den totale kostnaden for undervisning på universitetsnivå utgifter, minus andre økonomisk støtte allerede mottatt. Utgifter kan inkludere undervisning, rom og styret, forsyninger, lab utgifter og reise.


Hvordan kan jeg søke for et pluss lånet?
Du kan søke om et pluss lån gjennom Federal familie utdanning lån (FFEL)-programmet eller gjennom William D. Ford føderale direkte lån (direkte lån)-programmet. FFEL lån kommer fra private långivere eller lån-servicers, for eksempel banken din. PLUSS lånesøknader er tilgjengelige fra skolen eller utlåner. Hvis du vil bruke for en FFEL pluss lån, fullføre programmet og sende det til din skole. Skolen fullfører sin del av programmet, og sender den til utlåner for godkjenning.


Direkte lån kommer fra US Department of educations direkte lån Servicing Center. Du vil bruke for en direkte pluss lån, du har fullført en direkte pluss lån programmet og promissory oppmerksom og sende det til din skole økonomisk støtte office. Dette skjemaet er tilgjengelig fra din skole økonomisk bistand Office.


Du kan ta ut et lån per registrering periode for hver kvalifisert elev i din familie.


PLUSS lån krever en søknad avgift på opp 4% av lånet rektor. Disse utgiftene er trukket fra lånet rektor, slik at ingen up-front penger er nødvendig. Avgiften inkluderer en 3% opprinnelse gebyr belastes ved den føderale regjeringen og en garanti avgift på opptil 1% belastet av garanti agency. Men frafalle de fleste garantister garanti avgift.


Hvordan er pluss låne penger utbetalt?
Midler sendes direkte til skolens økonomisk støtte kontor for betalinger som er planlagt i løpet av studieåret. Som med andre føderalt lån, er det vanligvis minst to utbetalingene, én for hver skolen sikt.


Midlene brukes først undervisning, avgifter, rom og styret og gebyrer skolen. Hvis det fortsatt er noen penger, du kan motta det som en sjekk, eller du kan sette den i din student skole-kontoen. Denne gjenværende penger må brukes for utdanning utgifter.


Når må jeg betale tilbake pluss lån?
Du begynner å betale tilbake pluss lån 60 dager etter den siste Overførselen av skoleåret. Så, hvis den endelige utbetaling gjøres i januar, som er typisk, nedbetaling vanligvis begynner i slutten av februar eller tidlig mars. PLUSS lån er det økonomiske ansvaret til foreldrene, ikke eleven. Hvis studenten samtykker i å gjøre betalinger på pluss lånet men unnlater å gjøre betalinger på gang, foreldrene holdes ansvarlig.


Hva er forskjellen mellom pluss lån og andre studielån?
Den andre student loan generelt tilgjengelig for studenter er Stafford lån. Tabellen nedenfor illustrerer likheter og forskjeller mellom disse to lån-programmer:


PLUSS lånet
Federally garantert
Gjort til foreldre avhengige studenter
Renten er lav, men ikke så lavt som en Stafford (tiden 4,17%)
Nedbetaling begynner 60 dager etter siste utbetaling for studieår
Lån lån kan være opptil 100% av utdanning studiepenger


Stafford lån
Federally garantert
Gjort til elevene selv
Rentesatsen er lavest tilgjengelig (tiden 3.37%
Nedbetaling begynner seks måneder etter oppgradering eller forlater skolen
Lån lån er avkortet:
• $2,625 for første året undergraduates
• $3500 for andre-årig undergraduates
• $5500 for tredje og fjerde år undergraduates
Lån kan være basert på behov og krever en FAFSA
Renteomkostninger starter ikke før nedbetaling starter etter konfirmasjonen


Denne artikkelen er distribuert av http://www.NextStudent.com.

No comments:

Post a Comment