Monday, November 28, 2011

Investering: The Art Of å gjøre penger arbeidet For deg

Det er mye å vite om å investere. Det kommer an på hva slags investere du er interessert i også. Det finnes mange forskjellige typer investering alternativer der ute. Så hva er investere, spesielt?


Når du investerer, betaler du i en viss mengde penger som du forventer å vokse med tiden. De fleste investeringer anses langsiktige investeringer, noe som betyr at du ikke vil få pengene dine tilbake umiddelbart, men hvis du lar pengene dine i, det kan multiplisere dramatisk over tid. Typer investere: eiendomsmegling investere, obligasjoner, Stock Investing, gjensidig midlene, 401K. Med lager investeringsaktiviteter se mange av de yngre investorene markedet som en måte å bli rik raskt. De er raske til å selge av lager de har når det går opp, eller hvis de ser det gå ned litt, de får nervøs og selge den av. Hvis de holder investeringen og ri den ut, er de mye mer sannsynlig å se den vokse.


Hvis du kommer til å investere, er nøkkelen til suksess asset tildeling. Du trenger å variere dine aktiva ved å investere i mer enn én type. Så bare hvordan gjør du dette nøyaktig? Vel, trenger du å vite hva de 4 store typene er første.


(1) Amerikanske aksjer er en. De er representert av s & P 500-indeksen
(2) Utenlandske aksjer er en annen; representert ved EAFE indeksen (Europa, Australia og Østen)
(3) Eiendomsmegling, representert av den nasjonale Association av Real Estate Investment stiftelser egenkapital indeksen
(4) Varer; representert ved Goldman Sachs.


Nøkkelen til en økende portefølje er å finne en balanse mellom opp-og nedturer av disse mange eiendeler. For eksempel hvis ett år aksjer synes å være nede, kan eiendomsmegler eller varer være opp. Så hvis du er klar til å komme i gang med å investere, hva du trenger å vite? Først må du bestemme hvor mye penger du må investere trygt.


Hvis du bestemmer deg å investere i gjensidig midlene, vil du bli spurt Hvis du lager en høy, Middels eller lav risiko. Hvis du investerer i høy, det er selvsagt mer risiko involvert, men hvis det er vellykket, vil du se mye høyere avkastning. Hvis du går med en lav risiko, vil du ikke miste så mye hvis det fungerer ikke ut, men du vil ikke få store mengder Hvis det er vellykket. Det er egentlig handler om hvor mye penger du har, og hvor mye du føler deg komfortabel med risikere.


Uansett hva du velger, det er egentlig ingen grunn til ikke å investere. Det er så mange muligheter som kan være forsøkt med liten investering og liten risiko for tap. Hvis du vurderer det, er det lett å lære litt mer om det å danne dine avgjørelser på hvilken måte å gå, og deretter investere penger og se den vokse! Pengene du investerer kan returnere pengene for din skole, kid's college, pensjonister, for å kjøpe et hus eller hva dine behov er. Det er ingen grunn til ikke å komme i gang i dag.

No comments:

Post a Comment