Sunday, November 20, 2011

Føderale studielån Versus Private studielån-� som er Best For meg?

Føderale studielån kontra privat Student lån – som er best for meg?


Du har fått alle tilskudd og stipender som du kan, men du fortsatt trenger penger for utdanning. Det er på tide å se på lån. Men som er bedre – føderalt lån eller private lån?


Føderalt lån
Hvis du trenger å ta ut et lån for å hjelpe betale for utdanning, burde du alltid se på føderalt lån først. Den største kilden til utdanning lån rundt føderalt lån er langsiktige lån med lave renter som er designet for studenter som trenger penger for deres utdannelser. De har flere fordeler sammenlignet med andre lån alternativer, inkludert


-Lavere rente
-Alternativer for å utsette betalinger
-Lengre nedbetaling vilkår
-Enklere kreditt-krav


Kvalifisering for noen av disse lånene, for eksempel føderale Perkins lånet og subsidierte føderale Stafford lånet, er behov-basert, mens andre ikke er. Du trenger å fullføre en FAFSA til å søke om disse lånene.


De vanligste føderale studielån, er listet opp nedenfor:


Føderale Perkins lån
Føderale Perkins lånet er en lav rente lån som er tilgjengelige for studenter som har eksepsjonell finansielle behov, basert på informasjonen på sine FAFSA. Undergraduates kan låne opptil $4000 per år, mens graduate studenter kan låne opptil $6000 per år.


Føderale Stafford lån
Føderale Stafford lånet er tilgjengelig for undergraduates og graduate studenter. Lånet beløp er avhengig av en student året på skolen og om de er finansielt avhengige eller uavhengig. Din skole økonomisk støtte office bestemmer din berettigelse.


Stafford lån kan være subsidierte eller unsubsidized. Finansielle behov bestemmer hvilke type student er kvalifisert for. Subsidierte lån er basert på finansielle behov. Regjeringen betaler renter mens Eleven er i skolen, deferment og deres avdragfri periode.


Unsubsidized lån er tilgjengelig for alle studenter, uavhengig av inntekt. Eleven er ansvarlig for all interesse.


Federal pluss lånet
Føderale pluss lånet (overordnet lån for Undergraduate studenter) er en utdanning i lav rente lån for foreldre. Hvert år, kan foreldre låne opptil kostnaden for deltakelse, minus andre økonomisk støtte mottatt (stipender, tilskudd, studielån, osv.).


PLUSS lånet er ikke basert på finansielle behov. Kvalifiserte søkere må passere en kredittsjekk.
Private lån
Private lån er utformet for å supplere føderale lån programmene og er tilgjengelige fra skoler, banker og utdanning lån organisasjoner. De brukes vanligvis til å dekke kostnadene for utdanning som ikke kan oppfylles av føderal bistand.


Vilkårene for disse lånene varierer i henhold til utlåner og kreditt-historie. Husk disse ting i tankene når du vurdere å ta ut et privat lån:


-Private lån har kreditt krav, og du må kanskje en co-signer
-Utlåner bestemmer renter og gebyrer, som kan være berørt av kreditten din poengsum
-Private lån kan ikke tilby deferment alternativer
-Private lån programmene kan tilby låner fordeler, for eksempel rentesats rabatter eller rabatter


Uansett hvilken type lån du ta ut, være konservativ og låne klokt! Alle lån har skal nedbetales om føderale eller privat.


Denne artikkelen er distribuert av http://www.NextStudent.com.

No comments:

Post a Comment