Saturday, November 26, 2011

Tilbakebetaling påvente lån--Mer skade enn hjelp

Hvis noen tilbudt å låne deg $2100 av dine egne penger på renter på opptil 222% ville du sannsynligvis le av dem og gange; men denne våren, 1 av 10 amerikanerne vil gjøre nettopp det: de vil låne sine egne penger på renter som er så høyt som 744% gjennom tilbakebetaling påvente eller "rask tilbakebetaling" lån.


Tilbakebetaling påvente lånene er kortsiktige lån med høy rente som kommersielle skatt forberedelse tjenester tilbyr til skattebetalere som en metode for Mappelagrere å få deres skatt refusjoner raskere--vanligvis 1 til 2 dager. Lånene er sikret av den filer forventet skatt tilbakebetaling og siste vanligvis ikke mer enn 10 dager.


Tilbakebetaling påvente lån er ofte kalles som rov utlån ved forbruker rettigheter talsmenn som sier at de koste arbeider dårlig skattebetalere over $500 millioner i året.


Ifølge anslag av Consumer Federation of America og National forbruker Law Center, i 2004, en refusjon påvente lån mottakeren ville ha betalt ca $250 for å få en $2100 tilbakebetale lånet fra en kommersiell skatt forberedelse kjede med rentesatser på omtrent 182 prosent årlig prosentsats (APR).


Forbrukeren watchdogs tror at kommersielle skatt forberedelse tjenester som tilby tilbakebetaling påvente lån er rettet mot lav inntekt skattebetalere og tjent inntektsskatt kreditt (EITC)-mottakere: IRS-data viser at EITC mottakere er 55 prosent av refusjon påvente lån mottakere.


"EITC er ment å gi et løft til hardt arbeidende, lav inntekt amerikanerne. Skatt preparers og banker spiser bort verdien av dette programmet tar penger som ellers kan brukes til å betale regninger eller bygge en hekker egg for en hjem eller utdanning,"erklærte Chi Chi Wu, NCLC personalet advokat. EITC programmet, landets største anti-poverty, ble vedtatt i 1975 å hjelpe lav lønn arbeidstakere. Mottakere får en stor prosentandel av deres føderale forskuddstrekk refundert til dem å løfte dem ut av fattigdom.


Hvorfor ville noen betale så høye renter til å låne sine egne penger når IRS kan returnere pengene sine i så lite som 10 dager hvis de file electronically?


For mange arbeider fattige, som Mary Carter, er det alle også vanlig problem da du trengte penger til å gjøre endene møtes. Carter betalt h & R Block USD 218 ut av hennes $760 refusjon for å få en rask tilbakebetale lånet.


"Jeg trengte noen penger med en gang," sa Mary Carter i et intervju med Chicago-Reporter. "Jeg har alltid kjent det var ikke en god avtale, fordi det er også mange…, men hvis du trenger penger, alt du ser er at penger kommer tilbake i en dag eller to som du kan bruke med en gang."


Cash strapped eller ikke, det bare ikke gir mening å betale hundrevis av dollar for å låne dine egne penger, spesielt når det finnes en rekke gratis måter at Mappelagrere kan øke hastigheten på deres refusjon fra Skattemyndighetene.


Den enkleste og minst kostbare metoden for å få pengene dine fra Skattemyndighetene er å endre din skatt forskuddstrekk på W-4 med din arbeidsgiver. Mva-refusjon er basert på pengene tilbakeholdt fra betaling i løpet av året. Hvis du stadig mottar en stor refusjon på slutten av året, bør du vurdere å endre din skatt forskuddstrekk under året slik at du får mer av din lønnsslipp i løpet av året. Det er ingen skam i å gi den føderale regjeringen et gratis lån Hvis du kan unngå den.


Hvis du ikke vil endre din skatt forskuddstrekk men ville som vil få deg refundere raskt på slutten av året, filen din inntektsskatt elektronisk og har tilbakebetalingen avsatt elektronisk til kontroll- eller sparekonto--tar det vanligvis ca 10 dager. Elektronisk innlevering er blitt lettere gjennom årene, og det er gratis for mange skatt payers.


I 2002 ble implementert IRS "Ledig Arkiv"-programmet som gjør millioner av amerikanere å ha sin selvangivelse forberedt og arkivert gratis. IRS inngått samarbeid med 17 firmaer til å tilby tjenesten til mva-Mappelagrere. Må du oppfylle bestemte kvalifikasjonskrav kriteriene og har tilgang til Internett. For mer informasjon besøk delen ledig arkiv av IRS-webstedet på http://www.irs.gov eller Google "IRS + Ledig Arkiv".


Hvis din inntekt er mindre enn $35.000 kan du få gratis hjelp innlevering din avkastning fra Volunteer inntektsskatt assistansen program (VITA). VITA gir Skatteberegninger gratis over hele landet, og mange VITA-områder kan arkivere returnere elektronisk. For å finne et område i nærheten av deg, ring 800-829-1040.


Selskaper som h & R Block og Jackson Hewitt gjøre millioner hver skatt sesongen fra unwitting skattebetalere ved å appellere til deres behov for penger for å betale regninger ved å trykke på. De tilbyr raske penger å hjelpe fattige arbeider, men i virkeligheten, er alle sine gjør fleecing de som kan minst råd det.


Være penger smart og fylle din retur gratis; Ventetiden kan spare deg for $200 eller mer.

No comments:

Post a Comment