Wednesday, September 26, 2012

5 Trinn for å sunne utgifter vaner

Ved siden av vår fysiske helse er de fleste av oss først og fremst opptatt med vår økonomiske helse, og med god grunn. Selv om våre intensjoner er vanligvis stor våre oppfølging gjennom og disiplin vanligvis ikke. Bare nevner av ordet budsjettet eller nedbyggingen sender oss til passer.


Sunn utgifter vaner trenger ikke være synonymt med deprivasjon – et dårlig ord i vår "du fortjener det/du har fortjent det kultur." Dem som er interessert i pleie mer sunn utgifter vaner blir glad å vite at rehabilitering er smertefri.


Trinn 1.


Start med en utgifter Logg. Ja, har du hørt denne råd før. Denne øvelsen er øye-åpning Hvis du gjør det flittig. Hvis du har vært ikke å holde slike en logg fordi den kjedelige eller vanskelig å huske, kan du vurdere å bruke debetkort for hvert kjøp. Du kan finne Visa/Mastercard-logoen for nesten overalt du handle eller kjøpe, inkludert mange hurtigmat flekker. Med elektroniske banktjenester vil du ha tilgang til en visuell oversikt over alle utgifter. Dette er en fin måte å begynne å oppdage mønstre og bestemme hvor du kan kutte tilbake.


Trinn 2.


Analysere din online kontoutdrag (fire uker er ideelle) for å finne ut hvor pengene går. De fleste Kredittforeninger tilbyr til minutt transaksjonsinformasjon. Se gjennom loggen uten dom. Hva du har gjort, i form av kostnadene, spiller ingen rolle-i det minste ikke ennå. Hva betyr noe er at du får et sterkt hold på utgiftene. For eksempel hvor mye penger du bruker på kaffe hver uke? Vaskeri? Ta ut? Filmer? Du får ideen.


Trinn 3.


Neste, skrive ned alle kilder til inntekt. Med en liste over inntekter og utgifter i hånden bestemme dine prioriteter. Begynne budsjettering prosessen her. Åpenbart vil boliger og andre faste kostnader finne fremtredende på prioritet-listen. Nå, ta en titt på bekvemmeligheter som representerer variabel utgifter. Dette er sannsynligvis der vil du finne rom for å gjøre endringer. For eksempel hvis du abonnerer på en video-tjeneste kan du få to DVD planen i stedet for tre eller åtte DVD planen. Hvis du kjøpe kaffe hver dag, kan du hente den fra hjem en gang eller to hver uke? Eller vil du være villig til å kjøpe en mindre eller ellers rimeligere kopp? Kan du utklipp kuponger eller spise ute litt mindre?


Trinn 4.


Skriv et budsjett i blyant. Skrive i blyant hjelper deg å huske at budsjettet er et flytende dokument. Som du leve med det må du sannsynligvis til å gjøre endringer. Det er helt greit. Du kan selv vil inkludere litt sint penger hver måned. Det er langt bedre å blåse budsjetterte $20.00 enn det er å impulsively fritter bort $200.00.


Trinn 5


Satt et besparelser mål og gjøre det noe bestemt og viktig. Et meningsfylt besparelser mål holder følelser av deprivasjon bort samtidig som den gir motivasjon må du holde deg på sporet. Vær tålmodig med deg selv hvis du får på sporet. Hvis det hjelper, kan du prøve å skrive dine mål ned og legger dem eller kanskje selv bærer et bilde som representerer målet ditt. Referer til disse så ofte som du trenger. Det kan også være nyttig å prøve å finne ut hva emosjonelle trenger kostnadene fyller for du og se etter en annen måte å få dine behov møtte. Husk å utvikle en ny vane tar praksis. Du kan selv lære å elske nye sunn kostnadene vaner i tid. Det er frigjørende for å være i kontroll over din økonomi. Så, kom igjen, utklipp disse kupongene. Skrive budsjettet og ære besparelser målet. At (Sett inn målet ditt her) kan være i fremtiden hvis du bestemmer deg å gjøre det skje.

No comments:

Post a Comment