Saturday, September 22, 2012

Når du trenger ekstra kontanter, passer Ebay regningen

Vi har alle elementer i våre skap og fylt i skuffer som vi ikke lenger har bruk for. Noen av oss bruke vår gratis tid for å produsere håndverket eks som vi gir til våre venner og familier for gaver, og fremdeles andre av oss kjøpe stearinlys og andre elementer i bulk for å selge til familie og co arbeidstakere for litt ekstra penger. Noen med noe som de ikke lenger trenger eller ønsker å selge har alternativer for å bidra til å skape litt mer kontantstrøm. EBay er et Internett-fellesskap inneholder auksjonen tjenester for kjøpere og selgere av alt. Spørsmålet gjenstår, skjønt, hvordan å utnytte denne nettsiden i den beste måten å tjene mest penger?


Det første du bør vurdere er hva du ønsker å selge. Se over elementene, ville det være bedre å selge dem av ett element om gangen, eller å selge varene bulk mye på noen rabatt fra individuelle kostnader. En annen ting å vurdere er Hvis du vil bruke Kjøp det nå alternativet. Dette gjør det mulig for noen å betale en forhåndsinnstilt pris for varen, hvis det ikke har vært noen andre bud, og unngå auksjonen proceedings. Hvis du har flere elementer, vil du bruke kostnaden for flere oppføringer, eller gjøre en nederlandsk auksjon, hvor det er flere elementer som selges for en angitt bud pris? Dette gjør at flere personer å få varene fra den samme auksjonen.


Den neste tingen å betrakte er som tilbyr de samme varene som du er. Søker etter elementer bringer opp en liste, og dette gjør at du kan se hvilken type beskrivelser og reklame få bud, og hvilke som ikke fungerer. Dette vil tillate deg å sørge for at beskrivelsene er skrevet for å gjøre mest mulig ut av plassen som er tilgjengelig.


Ser på hvor mange som tilbyr elementer ligner på ditt, hjelper også når du bestemmer hvordan markedet elementene. Hensyn må gjøres for å starte bud området, hvor mye de vinnende bud var og hvor varene ble tilbudt. Ser på disse ting kan du pris elementene lite nok til å få bud, men fortsatt høy nok for å hindre å tape penger.

No comments:

Post a Comment