Thursday, September 27, 2012

Hvordan få en lav rente kredittkort

Forbrukerne har ofte det første kredittkortet som de stadig søkt på, aldri virkelig analizing hvordan renten påvirker sine betalinger, men mange andre alternativer finnes og kan hjelpe forbrukerne redusere sine betalinger, og oppnå finansiell stabilitet.


Med renter på noen kredittkort stiger over 23%, kan selv med lav balanse kredittkort gjeld være crippling. En av de første forskning-elementene som en potensiell låntaker bør se på er rentesatsen på overførte gjeld. Denne rentesatsen er ofte lavere enn vanlig rentesatsen for kredittkortet, og kan være en spesielt god avtale for låntakere som allerede har gjeld. Et annet element å vurdere er renten på nye innkjøp – denne frekvensen vil være den største bekymringen i årene som kommer, som dette nye kredittkortet vil trolig bli den mest brukte. Låntakere bekymre ofte årlige avgifter, men disse er ofte midlertidig. Få et kredittkort med lav rente vil lagre en låntaker betydelige beløp, vanligvis mye mer enn den årlige avgiften. Pluss når god kreditt er opprettet, den årlige avgiften senere kan være fravikes.


En annen renten vil vanligvis gjelder, i tillegg – satsen for kontanter fremskritt. Kontantuttak er vanligvis begrenset til et par hundre dollar, men kredittkortselskaper insistere ofte på at når du betaler tilbake balansen, kreditt-delen må betales tilbake, og så delen som cash forhånd gjelder. Så hvis du kommer til å holde en balanse på kredittkortet ditt, være oppmerksom på at cash advance renter er høyere enn den vanlige renten. Kontantuttak kan være utrolig nyttig i nødsituasjoner, skjønt, når et kredittkort ikke kan brukes.


Visa og MasterCard er langt vanligste kredittkort, så mindre brukte kortene som American Express og Discover ofte har spesialpriser for nye kunder. Disse priser er verdt oppmerksomhet, selv om du tror at du ikke kanskje kunne bruke kortet like lett som kredittkortene dine tidligere, fordi overføre saldoen til disse nye kort å få lavere rente kan betydelig lavere utbetalinger. Mens AmEx eller Discover-kort ikke kan godtas så ofte, kan de være et godt verktøy for å oppnå målene dine økonomiske.


Enda mindre brukte er kredittkort som er lagre bestemte, for eksempel gass kort eller varehus kort, men disse kortene kan tilby utrolig tilbud på renter. De er avhengige av det faktum at forbrukerne vil ofte bytte sine utgifter mønstre til nye bensinstasjon eller store, og dette økt omsetning gjør opp for lavere rente. En liten endring i vaner, for eksempel konsekvent bruk av det nye kredittkortet på nye bensinstasjon, kan senke betalinger og forbedre kreditt score.


Undersøker nye kredittkort kan virke skremmende, men ved å sammenligne de fire viktigste faktorene som er vanlig rentesatsen, hastigheten på overført balanse, hastigheten på kontantuttak og den årlige avgiften, kan du redusere din kredittkortbetalinger betydelig.

No comments:

Post a Comment