Tuesday, September 18, 2012

Slik reparerer kreditt-rapporten

En kreditt rapporten kjøres på en kjøper når han eller hun skal kjøpe noe som vil ta et langsiktig lån, for eksempel en bil eller et hus. Kreditt-rapporten kan komme fra en av tre etatene – Equifax, Experian og Trans Union. Hver av disse tre etatene bruker sine egne teknikker ankommer en kreditt scorer og motta kredittinformasjon, så bør bli lagt merke til alle tre. En kreditt rapporten scorer kan gå opp til 800, og en økning på 50 poeng er en stor en, aktivere låntakere å få lån som de tidligere ble nektet, og får lån på mye bedre rente. En 1% nedgang i en rentesats på et $150.000 hus, kan for eksempel slippe en betaling av over $100 i måneden, lagring låner over $35.000 i levetiden til 30-års lånet.


Hver av disse kreditt byråer har tatt alle finansiell informasjon de kan finne om deg og tabuleres credit score fra disse resultatene. Informasjonen vil inkludere din gjeldende og forrige privatadresse og arbeidsgivere, kredittkort og lån du har, og eventuelle sen betaling gjort i løpet av de siste ti årene. Disse organene kreditt-rapporter vil være svært like, men det vil være forskjeller, som de alle gjør feil, og banker og kredittkortselskaper å gi dem informasjonen gjøre feil, også.


Her er der du kan forbedre din kreditt scorer. Enhver forespørsel om en endring i informasjonen i en kreditt rapporten må svarte og rettet innen 30 dager fordi føderal lov regulerer kreditt byråer. Hvis du skriver til en kreditt bureau klaget over at en av sen betaling på kreditt-rapporten er galt, må de undersøke og riktig informasjon innen 30 dager eller sletter informasjonen. Fordi denne fristen er veldig vanskelig å gjøre, og ofte rapporten for sen betaling er bare slettet av kreditt-rapporten.


Denne fremgangsmåten er svært treg og tidkrevende, og du kan gjøre det selv, eller leie et byrå til å gjøre det for deg. Hver bokstav bør bare be om en endring, ellers kreditt bureau vil vanligvis erklære forespørselen om å være lettsindig, og dermed er det ikke nødvendig å gjøre noe. Hver bokstav skal skrives til alle tre kreditt rapportering organer. Disse organer, Equifax, Experian og Trans Union, alle har PO-boksene som er spesifikt satt opp for klager, men de endrer boksene PO ofte for å gjøre det vanskelig for kundene å finne. Hver måned du, eller byrået du har leid, bør sende ut en annen bokstav som refererer til en annen feil i kreditt-rapporten. Etter mange måneder, kreditt-rapporten vil vise mange færre sen betaling, kanskje enda ingen, og kreditten din poengsum har økt dramatisk.

1 comment:

  1. Vi er en finansinstitusjon som spesialiserer oss på å støtte prosjekter, hjelpe eldre, arbeidsledige, boliglån og pensjonister, med en rente på 3 % i nedbetalingsperioden.

    For mer informasjon kan du kontakte oss: mpantzagiota03@gmail.com

    ReplyDelete