Thursday, September 6, 2012

Hvordan overleve i en plast verden, kvalifisere seg For kredittkort.

La oss innse det, å ha kreditt er ikke lenger et valg. "Ikke forlate hjemmet uten" er mer som "kan ikke kjøpe et hjem uten den." Kredittgrensen bestemmer nå nabolaget du bor i, type bil du kjøre, og noen ganger, selv om du få en bestemt jobb.


Kredittkort er stor økonomisk verktøy og fordelene som de gir er utover spørsmålet
De er lettere å bære enn kontanter og tilby verdifull consumer protection under gjeldende lovgivning.


Å etablere en god kreditt-historie


Tenk deg at du ikke har finansiert et billån, en datamaskin eller noen andre store kjøp. Hvordan kan du begynne å etablere kreditt?


Først vurdere søker om et kredittkort som er utstedt av en lokal butikk og bruk den ansvarlighet. Spør hvis de rapporterer til en kreditt bureau, gjør de fleste store kjøpesentrene. Hvis de gjør, og hvis du betaler regninger i tide vil du etablere en god kreditthistorie.


Sekund, bør du vurdere et sikret Kreditkort. Sikret kredittkort krever at du åpne og opprettholde en bankkonto eller andre aktiva-konto hos en finansinstitusjon som sikkerhet for linje av kreditt. Linje av kreditt vil være en prosentandel av ditt innskudd, vanligvis fra 50 til 100 prosent. Kredittkort søknad og gebyrer er ikke uvanlig at sikret kredittkort. I tillegg bære sikret kredittkort vanligvis høyere rente enn tradisjonelle ingen sikret kredittkort.


Hva du skal gjøre når du er nektet et kredittkort


Hvis du er skrudd ned for et kredittkort, er det viktig at du spør hvorfor. Det kan være at du ikke har vært på vår gjeldende adresse eller jobb lenge nok, eller at inntekten ikke oppfylle utstederens kriterier. Som vil du oppdage har forskjellige kredittkort selskaper forskjellige standarder. Men hvis du er slått av flere selskaper, som kan bety at du ikke er klar for et kredittkort.


På den annen side, hvis du har blitt nektet et kredittkort på grunn av informasjon levert av en kreditt bureau, krever føderale loven kreditor å gi deg navn, adresse og telefon antallet bureau som leverte informasjonen. Hvis du kontakter som kreditt bureau innen 60 dager etter å ha mottatt denial, er du berettiget til en gratis kopi av rapporten.


Det er svært viktig at du klage noen unøyaktigheter med kreditt-bureau, men også med selskapet som møblert informasjon til kreditt bureau. Ingen kommer til å gjøre korrigeringer på dine vegne.


"Credi-quette"--Miss Manners Guide til riktig kredittkort håndtering


Når du får et kort i posten, signere det umiddelbart, så ingen andre kan bruke den. Merk at medfølgende papirene må viktig informasjon, for eksempel kunde service telefonnumre i tilfelle du har spørsmål eller kortet er mistet eller stjålet. Filen denne informasjonen på et trygt sted – en som er enkelt å få tilgang til.


Ringe kortutstederen for å aktivere kortet. De fleste kortene kommer med klistremerker festet som gir deg et telefonnummer for å ringe. Mange utstedere krever dette trinnet å minimere svindel og gir deg ytterligere informasjon.


Holde din kontoinformasjon til deg selv. Aldri gi ut en kredittkort nummer eller utånding dato over telefonen med mindre du vet hvem du håndtere. Kriminelle kan bruke denne informasjonen til å stjele penger fra deg, eller enda anta identiteten din kreditt.


Behold kopier av salg følgebrev og sammenligne kostnader Når fakturaen kommer. Omgående rapporten skriftlig noen tvilsomme gebyrer til kortutstederen.


Ikke låne kortet for alle, selv en venn. Kredittprivilegier og historie er også verdifulle for risiko.


Kredittkort landminer – sjekk din trinn!


Mens et kredittkort, som gjør det lett å kjøpe noe nå, og betaler for den senere, kan du miste kommer oversikten over hvor mye du har brukt innen regningen Hvis du ikke er forsiktig. Og hvis du ikke betaler regningen i sin helhet, må du sannsynligvis til å betale renter på ubetalte saldoen. Dessuten Hvis du fortsetter å lade mens du bærer en utestående saldo, kan din gjeld snøball.


Før du vet den, dekker din Minimumsbetalingen bare interesse. Hvis du starter repaying gjeld problemer, kan du anløpe kreditt-rapporten. Og som kan ha en stor innvirkning på livet ditt. Når en negativ rapport gjør det vanskeligere å finansiere en bil eller et hjem, få forsikring eller få selv en jobb, kan det være frustrerende, pinlig og downright smertefulle.

No comments:

Post a Comment