Sunday, September 30, 2012

Tilbakebetaling av lån � Lessening bitterhet av prosessen

Så hvordan har du planlagt tilbakebetaling? Ikke fortell Hvis du ikke har startet plannings ennå. Det er på høy tid i plannings og i beslutninger tas forbehold om tilbakebetaling av lån. Hvor mye lån er en betydelig figur og planlegging for nedbetaling på D-day vil bare gjøre nedbetaling vanskelig.


Det er i utgangspunktet fire forskjellige måter å betale av lån. Avhengig av tilgjengeligheten til nedbetaling alternativer med en har valgt å få lån utlåner, kan låntakere ta opp alle de ulike alternativene for nedbetaling.


Først er åpenbart for personer som har tatt lån bare for en kort tidsperiode. Disse menneskene vanligvis har nok ressurser, men gjøre dem til å ty til loan leverandører på grunn av hastet med behovet for og unnlatelse av å konvertere eiendeler i likviditet i ønsket tidspunkt. Men kan de diskutere med utlåner om deres hensikt å betale tilbake lånet i sin helhet og i svært kort tid. Hvis utlåner tillater det, kan de betale tilbake lånet så snart de har de nødvendige ressursene. Med gjeld blir tilbakebetalt tidligere, blir den som låner en sjelefred. Interesse kostnaden er også enormt curtailed fordi mindre er begrepet som lånet er tilbakebetalt, jo mindre er interesse belastet.


Denne metoden vil imidlertid være passende bare for business-klassen av folk. Er det utenkelig for vanlige avlønnet mennesker å tilbakebetale hele beløpet på lånet og sin interesse på et enkelt gå. Dermed gå disse menneskene for en annen metode for nedbetaling. Denne metoden krever mengden lån til brytes i en rekke små avdrag. Beregningen av avbetaling gjøres ved å dele den kombinerte verdien av hovedstol og renter på begrepet for nedbetaling. Dette reduserer belastningen på låner. Den som låner kan gjøre denne betalingen gjennom hans / hennes månedlige inntekter. En viss mengde disiplin vil være nødvendig når gir månedlige nedbetaling. Det er mange utgifter som vi ønsker å gjøre, men ikke kan på grunn av den månedlige nedbetaling tar en større del i den månedlige inntekten. Men en må fortsette med repayments som en bitter pille. Dette vil føre til endelig og avgjort nedbetaling. Dessuten, hvis du ikke klarer å betale en månedlig avbetaling, skal tilflyte neste måned med den andre måneden nedbetaling. Dette vil være mer tunge enn det forrige alternativet.


Metoden diskutert har neste blitt formet på en slik måte som å minske harshness av ovennevnte metoden. Dette ligner på metoden fordi repayments er laget i avdrag. Men avdrag er mye mindre enn i det tidligere. Dette er fordi bare renter er erstatningspliktig. Den som låner er ikke forrige angående ansvaret for saldoen for lånet. Det er erstatningspliktig på slutten av begrepet for nedbetaling. Siden nedbetaling av hele beløpet kan være tunge, rådes låntakere å starte planleggingen for nedbetaling fra begynnelsen. Et fond er etablert der låner investerer månedlig. Dette fondet kan eller kan ikke bli investert i aksjer og obligasjoner. Investering i aksjemarkedet hjelper fund kan vokse med sprang og grensene på grunn av god avkastning som aksjer hente. Men er den som låner fullstendig blakk i tilfelle aksjer ikke fungerer godt. I dette tilfellet må låntaker betale tilbake beløpet gjennom sine egne ressurser. Pensjon boliglån er beste i forhold til de andre interesse bare boliglån. Låntakere betale bare halve beløpet i pensjon fondet. Dermed betaler når pensjonsfond som brukes for nedbetaling de bare halvparten av beløpet som kreves for tilbakebetaling.


Låntakere kan også velge å gjengjelde saldoen for lånet, etter at avdrag for en bestemt periode, gjennom en ballong-betaling. Ballong betalingsmåten blir også kalt en tidlig nedbetaling. Pre-godkjenning for utlåner er imidlertid nødvendig for å kunne ikke bli straffet med en straffen for tidlig nedbetaling. Det er nødvendig å se etter slike klausuler når du logger på avtalen papirene til lånet. Dette kan også være forbudt i tilfeller der låner har mottatt kontanter under et kontanter tilbake boliglån.


Till lånet er tilbakebetalt fullt, det er ingen frist. Og dette er ikke tilfelle med sikret lån bare der noen aktiva er blitt holdt som sikkerhet. Personer med en usikret lån er også under hammer så mye som innehavere av sikret lån. Nedbetaling beslutninger må ikke holdes som trivialities. De må ses på sammen med fremtiden. Det er mange mennesker som har mistet sine hjem til utlån selskaper. Kontroller at du ikke øker antallet ved å være uregelmessig i tilbakebetaling av lån.

No comments:

Post a Comment