Friday, September 21, 2012

Finansielle beredskap; Forbereder Brac (Base Omjustering og avsluttende)

Anbefalinger for militære base lukkinger har blitt utgitt, og nyhetene er ikke bra. Hvis anbefalingene godkjennes, vil du miste jobben din. Så hva gjør du? Håper på best, og forberede seg på verste.


Det er en fordel for denne situasjonen. I motsetning til mange mennesker som lider tap av sysselsetting, har du forhånd advarsel. Dette er en mulighet til å forberede deg selv og din familie. Bruk denne tiden til å opprette en finansiell plan.


Betydningen av et budsjett kan ikke understrekes nok. Et budsjett er et verktøy som hjelper deg med å spore inntekter og utgifter, gir du et øyeblikksbilde av samlede finansielle bildet. Vet hvor pengene går. Identifisere områder der du kan kutte tilbake. Kjenne dine økonomiske forpliktelser vil være avgjørende under planlegging for tap av inntekt.


Neste brikke i puslespillet planlegging er netto verdt. Netto verdi er det du ville ha leftover Hvis du solgt alle dine eiendeler (hva du eier) og brukte dem til å betale din gjeld (hva du skylder). Dette vil kreve sitte ned og å lage en liste over disse eiendeler og gjeld. Dette kan høres ut som et overveldende prosjekt, men det er viktig at du vet nøyaktig hvor du er økonomisk. Å vite din net worth er avgjørende for planlegging for en nødssituasjon for eksempel arbeidsledighet.


Ideelt sett vil du ha en regnfull fond som vil dekke seks måneder av levende utgifter. Hvis ikke, ikke få panikk. Begynne å sette en del av din lønnsslipp til side hver måned. Å sette bort litt penger nå, vil det gi en finansiell pute Hvis du ikke finner en ny jobb umiddelbart.


Den siste råd er start betale ned kredittkortet ditt gjeld. Bli kvitt kredittkortbetalinger vil hjelpe et nødstilfelle fondet gå lenger. Det vil også spare deg for penger på interesse, penger som du kan legge til fondet.


Du vil finne skjemaer på denne nettsiden for å hjelpe deg med å fullføre et budsjett og netto verdt analyse, samt angi finansielle mål, for eksempel definere en nødsituasjon fondet.


Det er aldri lett for å finne ut at du mister en jobb. Men du har en fordel over arbeideren som får en rosa slip på mandag og klokker fabrikken få boarded på fredag. Du har tid. Bruk denne tiden til å få kontroll over din økonomi, slik at du vil bli utarbeidet. Og i tilfelle av at din base er spart, du vil ha betydelig forbedret økonomiske bildet.

No comments:

Post a Comment