Saturday, September 8, 2012

Forstå dine rettigheter Under lik kreditt mulighet Act

Det var ikke alle som lenge siden at långivere blatantly diskriminert når det gjaldt å godkjenne kreditt for kvinner og mindretall grupper. Kvinner var faktisk spurte personlige og demeaning spørsmål som hvor mange barn har du tenkt å ha i fremtiden, eller er du på fødsel kontroll?


Til tross for det faktum at de ble taster inn arbeidsstokken i postnumrene, var enkelt kvinner ofte kreves for å få en medunderskriver eller nektes kreditt helt. Medlemmer av minoritetsgrupper ble nektet kreditt også, selv om de var fullt kvalifisert.


I dag takket være lik Credit mulighet Act er millioner av forbrukere fra alle turer i livet gitt og lik sjanse du skaffer og bruker kreditt til å finansiere Utdanninger, kjøpe eller remodel hjem eller få småbedrifter lån.


Lik kreditt mulighet Act, som ble vedtatt av Kongressen i 1973 første forbudte diskriminering i kreditt tilgang på grunnlag av kjønn eller sivilstatus, og senere ble endret for å inkludere rase, religion, nasjonal opprinnelse og alder. Dette betyr selvfølgelig ikke alle forbrukere som gjelder for kreditt få det. Faktorer som inntekter, utgifter, gjeld og kreditt historie er betraktninger for kreditt verdighet.


Men loven beskytter deg når du håndtere eventuelle kreditor som utvider regelmessig kreditt, inkludert banker, små lån og Finansieringsselskaper, detaljhandel og varehus, kredittkortselskaper og Kredittforeninger. Alle involvert i å gi kreditt, for eksempel eiendoms meglere som ordner finansiering, dekkes av loven. Bedrifter som søker om kreditt også er beskyttet av loven.


Når du bruker For kreditt, kan en kreditor ikke.


Ta motet fra deg å bruke for kreditt på grunn av sex, sivilstatus, alder, rase, nasjonal opprinnelse, eller fordi du mottar offentlig hjelp inntekt.


Be deg om å oppgi din kjønn, rase, nasjonalitet eller religion. En kreditor kan be deg om å frivillig oppgir denne informasjonen, bortsett fra religion Hvis du bruker for et eiendomsmegling lån. Denne informasjonen hjelper føderale byråer håndheve anti diskriminering lover. Du kan bli spurt om statusen din bolig eller innvandring.


Spør hvis du er eller skilt. Når det er tillatt å spørre sivilstatus, en kreditor kan bare bruke vilkårene: gift, ugifte eller separert.


Spør om sivilstatus Hvis du bruker en separat, usikret-konto. En kreditor kan be deg om å oppgi denne informasjonen hvis du bor i samfunnet egenskapen stater, Arizona, California, Idaho, Louisiana, Nevada, New Mexico, Texas og Washington. En kreditor i alle land kan be om denne informasjonen hvis du søke om en felles Kreditkonto eller en sikret av egenskapen.


Be om informasjon om din ektefelle, unntatt når din ektefelle brukes for kreditt med deg. Merk: din ektefelle tillates å bruke kreditt-kontoen. Du er stolt på din ektefelle inntekt eller på alimony eller barnet støtte inntekt fra en tidligere ektefelle; eller hvis du bor i en fellesskapet egenskapen tilstand.


Forespør om dine planer for å ha eller oppdra barn.


Spør hvis du får alimony, barnet støtte eller separat vedlikehold betalinger, med mindre du er første fortalte at, du ikke trenger å oppgi denne informasjonen hvis du ikke stole på slike utbetalinger til å få kreditt. En kreditor kan spørre om du har å betale alimony barnet støtte betalinger, eller separat vedlikehold.


Spesialmelding til kvinner


En god kreditthistorie, en oversikt over hvordan du betalt forbi regninger ofte er nødvendig for å få kreditt. Dessverre, dette gjør vondt mange gift, atskilt, skilt og giftet kvinner. Det finnes to vanlige grunner kvinner ikke har kreditt historie i sine egne navn: de mistet sin kreditt historie når de gift og endret navnene eller kreditorer rapportert kontoer som deles av gifte par i Ektemannens navn bare.


Hvis du er gift, skilt, atskilt eller enke, kan du ta kontakt med kreditt-byråer for å sikre at alle relevante opplysninger er i en fil under ditt eget navn.

No comments:

Post a Comment