Sunday, November 11, 2012

Bad kreditt boliglån - forhåndsgodkjenning er fortsatt mulig med ugunstig kreditthistorie

Hvis du er blant millionene med mindre enn perfekt kreditt, er det mange kilder tilgjengelig i får et boliglån. Långivere som spesialiserer seg på boliglån for dem med dårlig kreditt konkurrerer om virksomheten din. Utlåner vil analysere din kreditt-rapporten, kreditt score, gjeld til inntekt ratio og din arbeidssituasjon historie. Du kan også bli bedt om å gi uttalelser fra din energiverk og andre kreditorer til å hjelpe danne et komplett bilde av hvordan du administrere din økonomi. Utlåner vil så informere deg om hvor mye du har råd til å bruke på et boliglån og vilkårene i den foreslåtte hjem lån.


Et hjem lån for dårlig kreditt vil naturlig bli gjort med en høyere rente enn for de med god kreditt. Husk at ditt hjem vil fortsatt sette pris i verdi, og etter å opprettholde en god Betalingshistorikk for en periode, kan du være i stand til å refinansiere boliglån til en lavere rente og lavere månedlige utbetalinger. Sammen med gjør deg månedlige boliglån betalinger på en riktig måte, kan du også hjelpe forbedre kredittvurdering ved å senke din nåværende gjeld, unngå å bruke for flere nye kreditt, og holde kredittkortet ditt balanserer lav.


I søknad om en dårlig kreditt boliglån, spør din utlåner om kostnadene som er involvert i å skaffe lånet, lengde og rente på lånet, og muligheten til å refinansiere til en lavere pris nedover veien. Boliglån for folk med dårlig kreditt er tilgjengelig gjennom mange långivere og med en rekke vilkår og betingelser. Dårlig kreditt boliglån kan inkludere en 2/28 hjem lån eller en 3/27 hjem lån. Rentesatsen for et lån for 2/28 er fast i to år og fast for tre år i et 3/27-lån. Dette betyr at det vil være en forskuddsbetalingen straff i løpet av de første to eller tre år med boliglån og som hjem lån kan ikke bli refinansiert før den tiden.


Sub prime långivere vil fungere med ethvert kreditt score og inntekt nivået for å hjelpe deg med å finansiere hjemmet til dine drømmer til lavest mulig kostnad. Kontakt flere långivere som spesialiserer seg på boliglån for dem med dårlig kreditt. Det er mange variasjoner i renter og vilkår som tilbys av disse typer långivere. Shopping for en boliglån kan spare deg tusenvis over lengden av din hjem lån, selv om kreditt er mindre enn perfekt.

No comments:

Post a Comment