Thursday, November 29, 2012

Boliglån salg treffer problemer

Boligmarkedet har vært oppe over de siste årene, men boliglån tilbydere og første gang kjøpere er begge nå overfor en tøff tid. Etter kunngjøringer fra Bank of England at det har vært en generell nedgang i det totale antallet UK hjemme-kjøpere, og en erklæring fra Financial Ombudsman Service (FOS) som antall tvister vedrørende mis-sold boliglån legater har nå rammet rekordnivåer, synes det at boliglån långivere står overfor en dyster tid. Legg til dette resultatet av en ny undersøkelse fra Edinburgh advokater egenskapen Centre, som viser potensielle første gangs kjøpere frykt for at de aldri kan få på eiendommen markedet, og du begynne å se et urovekkende bilde av boligmarkedet dukke opp.


Problemet med mis-salg av begavelse boliglån produkter har nylig gjort overskrifter i verden av personlig økonomi. FOS innrømmet mottar 70 000 nye klager begavelse boliglån, tilsvarende 1300 per uke, sammenlignet med bare 300 en uke tre år siden.


De viktigste begrunnelsen for klagen dreier seg om folk som tror at mis-salg hadde skjedd om politikk. Mange forbrukere føler at legat-produkt som er solgt til dem var uegnet enten fordi det ville føre til økonomisk korte faller, eller fordi nivået av risiko involvert ikke hadde vært tilstrekkelig forklarte dem før policyen begynner.


Det ren omfanget og antall klager har ført til endringer i regelverket og ileggelse av tidsfrister for losji klager.


"Tallet [av klager] vi kan forvente å motta i gjeldende år vil i stor grad bli bestemt av hvordan finansielle tjenester bedrifter møte nye regulatoriske krav på såkalte re-projection bokstaver. De fleste av disse brevene vil advare av sannsynlig boliglån mangler, og mange vil gi, for første gang, en eksplisitt fristen noen klage må erklæres. ", Walter Merricks, sjef ombudsmann.


Situasjonen er ikke bedre for første gangs kjøpere heller. Danner en betydelig viktig sektor av huset kjøpe markedet, utført en nylig publisert studie fra GMAC, finansielt datterselskap av General Motors, av Professor David Miles, som opprinnelig ble bestilt å undersøke boliglånsmarkedet av kansler Gordon Brown, har funnet ut at betraktelig færre første gang kjøpere enn noen gang før er for tiden å gå inn i boligmarkedet.


En rapport fra boliglån, Abbey, fremhevet at den største bekymringen for første gangs kjøpere er ikke mangel på ønske om å kjøpe sitt eget hus, men heller en frykt over om de føler de har råd til å gjøre dette. Litt over en tredjedel av de potensielle første gangs kjøperne i undersøkelsen, indikerte at de ønsket å kjøpe et hjem løpet av neste år, men bare 5% var sikre på at de ville faktisk være i stand til.


Disse tallene er skuffende når vises på bakgrunn av initiativene av Gordon Brown å hjelpe første gang kjøpere, gjennom økningen i den null rate Dokumentavgift threshold annonsert under budsjettet, og innføring av delt eierskap ordninger med kjøpere å eie mellom 50% og 75% av deres hjem og husleien på resten.


Nyere reduksjoner i kostnadene av lån for første gangs kjøpere har også dukket opp, og mange eksperter mener at grunnpris kan falle videre, å skape en gnist for ytterligere reduksjoner i kostnadene for månedlige boliglån betalinger. Dette bør alle bli sett på som gode nyheter, men nye kjøpere fortsatt vises ikke å være overbevist om at nå er riktig tid for å kjøpe.


"Det er andre viktige påvirkninger påvirke denne gruppen enn rett overkommelighet problemet", GMAC, administrerende leder, Stephen Knight, rapportert, "kjøp av eiendom er sett på som"bosetting ned' blant 71% av de spurte... mer enn halvparten av de studerte følte meg komfortabel med å utsette å kjøpe en eiendom før de er over 30. Dette samsvarer med gjeldende gjennomsnittsalderen for en første gang kjøper, 34." Stephen Knight uttalte også at et økende problem for dem hvem går videre til høyere utdanning er at "mange kandidater, spesielt de som forlater college med store student gjeld, er uvillig til å ta på flere finansielle forpliktelser."


Ifølge forskning fra Moneynet, første gang kjøpere i løpet av mai var på utkikk etter et gjennomsnitt boliglån mengden av £135,966 for en gjennomsnittlig eiendom verdi av £205,284 på en gjennomsnittlig lønn på £39,027. Med enkelt UK Gjennomsnittslønn må rundt £24-25 k, gjeldende hus Kjøp derfor vanligvis krever de kombinerte midlene tilgjengelig fra dobbelt inntekter, kombinert med mange unge familier å være bekymret for jobbsikkerhet, Stephen Knight mener det er tydelig sosiale og økonomiske problemer som håndteres.


Den største bekymringen for en fjerdedel av potensielle kjøpere i henhold til Edinburgh advokater egenskapen Centre er at de føler at hvis de ikke får eiendommen stigen snart, de aldri vil.


Referanser:
Moneynet (http://www.moneynet.co.uk/mortgage-research/index.shtml)
Edinburgh advokater egenskapen Centre (http://www.espc.co.uk/)
GMAC (http://www.gmacfs.com/)
Søndag Herald (http://www.sundayherald.com)



Utgitt av http://www.bigmouthmedia.com

No comments:

Post a Comment