Wednesday, November 21, 2012

Subprime boliglån långivere - nyttige Tips for å få et lån Subprime boliglån

Hvis du har dårlig kreditthistorie, ikke ned betaling eller vanskelig å bevise inntekt og er ute etter å få godkjent for et hjem boliglån, vil du sannsynligvis trenger å se på subprime boliglån långivere å hjelpe deg. Hvis du vil se en liste over våre anbefalte subprime boliglån långivere kan du klikke på linken nedenfor.


Det er et par ting å vite om subprime boliglån långivere. De spesialiserer seg på å tilby boliglån for folk med mindre enn ideelle situasjoner, enten det er vanskelig å bevise inntekt, lav eller dårlig kreditt scorer (mest ofte er tilfellet med subprime boliglån), eller uten forskuddsbetaling (denne faktoren alene ikke vil nødvendigvis sette deg i kategorien subprime-lån).


Renten på subprime boliglån vil være høyere enn andre typer boliglån lån der kreditt, inntekt og ned betaling er alle optimale. Imidlertid med subprime boliglån må som låntaker, du være forsiktig med et par ting når du arbeider med subprime boliglån långivere.


Rente med subprime boliglån kan variere sterkt. Det er noen subprime boliglån långivere som, for det samme settet med kvalifikasjoner, kan tilby en rente på si, 7%, som er litt over gjennomsnittet, og så det vil være andre som vil sitere 9-12% eller mer. Nå, hvis dette er alt for samme kvalifikasjoner, kan du snakke om hundrevis av dollar i måneden ekstra i utbetalinger bare fordi du ikke får en rettferdig rente for dine kvalifiseringer. Dette er hvor låntakeren må være forsiktig. Kontroller at du får den beste renten mulig med subprime långiver. Noen subprime långivere dra nytte av låntakere med dårlig kreditt eller vanskelig å godkjenne situasjoner, og de tar betalt mye mer i renter enn det som er rettferdig for til låntakeren.


En annen måte subprime boliglån långivere kan dra nytte av intetanende låntakere er av utlåner å ha en forhåndsbetaling straff på lån som er urimelig og ikke rettferdig for låntakeren, basert på deres kvalifikasjoner. Et typisk subprime boliglån vil ha en 6 måneders til en 2 års forhåndsbetaling straff. Men vil noen ganger en subprime långiver tilby et lån med en 3 år eller høyere forhåndsbetaling straffen. Det er for høyt, og jeg tror en 2 års forhåndsbetaling straff er høy, men noe høyere enn det, og du bør nok holde utkikk en ny utlåner.


Annet enn et par ting å være forsiktig med når håndtere subprime långivere, får godkjent, selv med en litt høyere rente, kan være en virkelig stor ting for deg å kjøpe hjemmet ønsker du.

No comments:

Post a Comment