Saturday, November 3, 2012

Boliglån livsforsikring

Å eie et hjem er en drøm for de fleste av oss, selv om det er en dyr opplevelse. Den månedlige innbetalinger tar vanligvis opp en stor skive av våre månedlige inntekter, og plutselig tap i tilfelle du eller din ektefelles tidlig død kan forlate din overlevende ute av stand til å foreta innbetalinger. For å gjøre din familie er beskyttet mot økonomisk motgang, vurdere Pick-en-Term boliglån beskyttelse forsikring.


Plukke-en-Term boliglån beskyttelse har en descreasing død fordelen å matche ditt boliglån saldoen i begynnelsen av hvert år. Og fordi gravferdsstønad avtar langs med din boliglån saldoen, kostnaden for Pick-en-Term er billigere når sammenlignet med ikke redusere sikt livsforsikringsselskaper.


Livsforsikring: Redusere eller ikke?


Hvis du går til din lokale bank, sammen med boliglån vil de prøve og selge deg det de kaller "boliglån forsikring". Dette er ikke "boliglån forsikring", men "livsforsikring" der de beskytte seg ved å ha du kjøpe deres politikk. Du må være klart hvordan dette fungerer; du betaler for en dyr policy som de eier, og som de er den beneficary. Videre, reduserer mengden av policyen om premien forblir den samme. Hvis de redusert premie langs dekning, det kan ikke være så ille, men de ikke. Slik det er nå policyen reduseres, du betaler for det, de eier det, kontrollere den og vil ha nytte av den.


Så hvis du vil styre ditt eget økonomiske liv, få ditt eget liv forsikring. Deretter kan du kontrollere nivået på dekning som passer deg.

No comments:

Post a Comment