Wednesday, November 28, 2012

Føderale gjeld konsolidering lån For studenter

For amerikanske studenter kom den amerikanske regjeringen opp med en plan som kan hjelpe en student administrere deres student lånegjeld. Planen kom de opp med kalles en føderale direkte konsolidering lån. Det spiller ingen rolle om du er fersk utdannet student, godt inn i din karriere allerede, fortsatt på skolen eller i din avdragfri periode for nedbetaling av lån. For noen av disse student-kategoriene, kan en føderal gjeld konsolidering lån brukes.


Studenter som er vellykket i deres søknad om en føderal gjeld konsolidering lån kan redusere de trenger for å tilbakebetale hver måned, eller øker tiden som de må betale av deres nåværende gjeld.


Hvordan hjelper en føderal gjeld konsolidering lån en Student betale av deres gjeld?


For en student som har studielån under flere forskjellige programmer, kan bringe dem alle sammen under ett direkte føderale gjeld konsolidering lån gjøre din gjeld enklere å administrere. Ved å kombinere alle dine lån i ett, er du bare ansvarlig for å gjøre en betaling til en utlåner - den amerikanske regjeringen. For å gjøre alternativet for gjeld konsolidering mer attraktiv, er det fire fleksible betalingsplaner tilgjengelig, inkludert to som som tar inntekter og/eller inntekt forventninger til konto.


Den føderale gjeld konsolidering lån er tilgjengelig for å hjelpe du administrere din Student gjeld.


Student lånegjeld er ikke noe du ønsker å dra på føttene som en ball og kjede. Det gir en god mulighet for elevene til å lære å administrere sine finanser. Selv om du er fortsatt på skolen, er det en god tid å lære å håndtere din gjeld. Som vil holde deg til god nytte som forbruker langt inn i fremtiden. For eksempel hvis du velger å konsolidere alle din student gjeld i en før du forlater skolen, kan du låse inn en rente at så mye som. 6% lavere enn hvis du prøver å refinansiere senere, etter at du har forlatt, og er ikke lenger en student.


For mer hvordan en føderale direkte konsolidering lån kan hjelpe redusere nedbetaling, og administrere din student gjeld, kan du besøke webområdet for Department of Education. Når det, du kan gjøre bruk av deres online gjeld kalkulator på https://loanconsolidation.ed.gov til å beregne den forventede månedlige innbetalingen under ulike planer.


Kan en føderale direkte konsolidering lån hjelpe du administrere din gjeld?


Det kan være grunner Hvorfor gjeld konsolidering ikke er den beste løsningen for en bestemt elev. Hvis en student er nær slutten av deres nedbetaling periode, for eksempel, kan det ikke være verdt arbeidet med å konsolidere. Forlenge levetiden til dine lån er sannsynlig å øke beløpet du betaler samlet. Hvis du har råd til de høyere månedlige innbetalingene skal betale ned gjelden før, kan du til slutt spare penger ved å gjøre dette.


Hvis, men du er sikker på at en føderale direkte konsolidering lån vil være til din fordel, trenger du fortsatt å være kvalifisert for programmet. Berettigelse retningslinjene kan finnes på loanconsolidation.ed.gove/borrower/beligible.html i tillegg, listen av lån som er kvalifisert for konsolidering kan sees på: loanconsolidation.ed.gov.borrower/bloans.html


Hvilke føderale Student lån konsolidering Plan er den mest egnet for deg?


Her er 4 konsolidering lån konsolidering planene som er tilgjengelige for å velge mellom:


Standard: Standard nedbetalingsplan er fast rente, og kjører for maksimalt 10 år. Det laveste månedlige betalingen er $50.


Utvidet nedbetalingsplan: Dette er en fast prisavtale med betalinger som strekker seg i løpet av 12-30 år. Betalinger er minimum $50, og livet til lånet er avhengig av den totale mengden av gjeld.


Uteksaminert nedbetalingsplan: Under uteksaminert planen, betalinger begynne lavt og øke generelt annethvert år. Lengden på nedbetalingstid kan variere fra 12 rett opp til 30 år.


Inntekt betinget nedbetalingsplan: Den månedlige innbetalingen er basert på en låntakers årlige justert brutto inntekt, familiens størrelse og den totale mengden direkte lån.


Hvis din student lånegjeld er ute av kontroll, eller kan bli bedre håndtert, er det verdt å betale et besøk til: https://loanconsolidation.ed.gov å se hvordan den føderale regjeringen kan hjelpe deg med en gjeld konsolidering lån for studenter.

No comments:

Post a Comment