Friday, November 2, 2012

Boliglån forsikring planer: Hvor god er ditt?

Boliglån forsikring, å betale ned boliglån, er noe du vil uunngåelig bli bedt om å ta ut av banken. Boliglån forsikring er nødvendig slik at hvis noe skjer med deg eller din ektefelle deretter ditt lån vil bli betalt som er gode nyheter for din familie og banken. Banker handle som om gjør deg en tjeneste ved å tilby boliglån forsikring gjennom sin egen gruppe plan. Er de?


Boliglån forsikring er sannsynligvis en mye bedre tilbud fra alle forsikringsselskaper.


Boliglån forsikring er ikke annerledes enn term livsforsikringsselskaper; faktisk er det begrepet livsforsikringsselskaper. Med enten, din politikk varer i en angitt tidsperiode, og betaler hvis noe skjer med deg eller din ektefelle hvis du er både forsikret. Den reelle forskjellen er hvor mye kontroll du har over din politikk og hvor mye du vil betale for det.


Boliglån forsikring tilbudt av banken, tillater ikke at du kan tilpasse en politikk for å passe dine behov, og du vil bli samlet sammen med andre låntakere under en gruppe plan. Så, du har ingen kontroll over din politikk. For eksempel gjennom et selskap etter eget valg, for eksempel Canada livet eller nasjonale liv, ville du være i stand til å velge din egen mottaker og bestemme hvordan du vil tilbringe inntektene. Disse alternativene er ikke tilgjengelige med et boliglån som er tatt fra en utlån institusjon. Hvis det forsikrede partiet dør, er boliglånet helt betalt av, selv om du trenger penger til andre ting.


I tillegg har banken rett til å ikke fornye din politikk og avbryte policyen når du selger huset. Vil du gi opp denne kontrollen som du kanskje har nå blitt uninsurable?


BOLIGLÅN FORSIKRING KOSTNADER MER FRA EN BANK


Din egen premie vil ikke gå i livet til en policy for 20 år så du ville betale samme premie i dag at du vil betale ti år fra nå. Du vil ikke få den samme garantien fra en bank som kan øke premiene i løpet av policyen. I tillegg kan du betale så mye som 40% mer nå enn hvis du handlet rundt og funnet ditt eget forsikringsselskap. For ikke å nevne at policyen du tar gjennom banken vil gradvis avta i pålydende mens en plan som du velger fra en utenforstående kilde har samme verdi i løpet av hele politikken perioden.


Selvfølgelig, mange mennesker ikke noe imot å betale mer for deres boliglån forsikring fordi det er mer praktisk enn å håndtere forsikringsagenter. Men sannheten er at du enkelt kan finne en politikk som passer dine behov og gir rimelig premie via Internett. En organisasjon, for eksempel gruppen Hughes Trustco kan generere sitater for deg fra alle leverandørene slik at du vet at du får den beste avtalen som er mulig på policyen du vil.


Boliglån forsikring er viktig og bør være en del av din hjem å kjøpe eller refinansiering forberedelser, men det betyr ikke at du må betale mer, eller la bank ta viktige avgjørelser for deg. I stedet bør du finne din egen personlige plan på et selskap som du velger som vil la deg kontroll over din politikk og vil spare deg penger i det lange løp. Du kan få et sitat her på boliglån forsikring.

No comments:

Post a Comment