Sunday, November 4, 2012

Kanadiske begravelse forsikring: Vår siste gave til de vi elsker

De fleste av oss liker ikke tenke på vår egen begravelser, men uansett hvor mye vi ignorerer det uunngåelige, sannheten er at når tid kommer noen vil være ansvarlig for disse utgifter. Spørsmålet er vil det være vår sørgende kjære som betale regningen, eller vil vi planlegge og kjøpe begravelse forsikring for å dekke disse kostnadene slik at de har en mindre bekymring å bekymre.


Begravelse forsikring beskytter din kjære ved å dekke kostnadene av begravelse og service, så de trenger ikke å. Forsikringspolisene for de fleste begravelse varierer mellom $5000 og USD 20.000 i verdi, og er tilgjengelig for personer i alle aldre, så det blir aldri for sent for å begynne å gjøre disse viktige avtaler.


En av de beste tingene om begravelse forsikring planer er at de er rimelig og tilgjengelig for alle. Begravelsen forsikringspremie betales månedlig så kostnaden er spredt ut i løpet av et år, i stedet for kommer på en gang alle seks-tolv måneder. Plus krever registrere seg for en begravelse forsikring plan ikke et medisinsk eksamen, slik at personer i høy risiko kategorier, for eksempel røykere, eller med eksisterende medisinske tilstander kan fortsatt kvalifisere.


Selv uten disse fordelene er realiteten at begravelsen kostnadene blir stadig høyere, og de fleste av våre nåværende livsforsikring, hvis vi har noen, bare er ikke nok til å dekke medisinske regninger, eksisterende gjeld og begravelse utgifter. Med en ekstra begravelse forsikring, men vi kan være trygg på at våre kjære har midler som er nødvendig for en skikkelig farvel.


Begravelse forsikring gir sikkerhet og viser de vi elsker at vi brydde seg nok om dem til å planlegge og å redde dem fra unødvendig stress med å betale for våre begravelser. Men mer enn det, begravelse forsikring kan også brukes til å betale ekstra medisinske kostnader eller andre påløpte regninger så våre familier ikke vil være hounded av gjeld samlere på en av de tristeste øyeblikkene i livet. Begravelse forsikring kan også la noe bak som kan lette deres tap: penger for college, hjemmet reparasjoner eller boutgifter. Og mottaker av begravelse forsikring trenger ikke å betale skatt på pengene.


Fortsatt mange er motvillige til å få forsikringspoliser fordi de ikke vil bli trakassert av selgere eller å måtte vente for aksept. Med begravelse forsikring er dette ikke et problem. Interessert individer kan fullføre en begravelse forsikring søknad online uten å gjøre med en utdannet salgsorganisasjon eller å måtte oppgi personlig informasjon til totalt fremmede. Plus, er begravelse forsikring søknaden behandlet raskt og utstedt raskt.


Sannheten er at begravelse forsikring er et smart valg for noen og enhver fordi vi aldri vite når vår tid kommer. Begravelse forsikring er lett å få og å ha råd til. Begravelse forsikring kan dekke våre begravelse utgifter, medisinske regninger og annen gjeld samtidig som den gir våre kjære med noen skattefrie penger for å hjelpe dem gjennom denne vanskelige tiden. Begravelse forsikring også gir oss med fred i sinnet å vite vi har lettet byrden, stress og sorgen over våre kjære ved å ta skritt nå for å forberede for fremtiden. En begravelse forsikring er egentlig vår siste måte å si "Jeg elsker deg."

No comments:

Post a Comment