Saturday, November 10, 2012

Dårlig kreditt Home Loan - søke elektronisk og holde kreditt Score så høyt som mulig

Hvis du har en dårlig eller dårlig kreditthistorie med noe i din fortid som en konkurs eller en foreclosure, vet du hvor vanskelig det kan være når du prøver å få finansiering for en hjem boliglån kjøp, refinansiere, hjem egenkapital eller andre boliglån lån. Det er viktig å være vedvarende i å se fordi det er boliglån lån der ute for folk med dårlig kreditt.


Det er mange artikler på nettet som vil fortelle deg å være skeptisk til subprime långivere, disse långivere som spesialiserer seg i å gjøre vanskelig å godkjenne lån. Det er mange ting å være forsiktig med med subprime långivere, som kan lade renter som er altfor høy og har urimelig forskuddsbetalingen straff. Imidlertid hvis du shoppe rundt og snakke med mange forskjellige boliglån meglere, bør du kunne finne en utlåner som kan få deg godkjent og med en rente og vilkår som er rettferdig.


Den beste måten å sikre at du får den laveste rente og vilkårene mulig, hvis du er ute etter å få godkjent for et boliglån etter en konkurs eller foreclosure, er å bruke med så mange forskjellige långivere som du kan. Vil du sammenligne som mange boliglån lån sitater som mulig å sørge for at du velger det best ettall.


Når du har en lav kreditt score og søker med sub prime långivere, det viktigste du må være forsiktig med er å sørge for at din kreditt-rapporten ikke er trukket inntil du har ganske mye bestemt hvilke utlåner skal du vil arbeide med.


Hver gang din kreditt er trukket av en av boliglån, vil kreditt score slippe bare en liten bit. Det er derfor du må være forsiktig. Noen ganger så lite som en 5 punkts nedgang i kreditt score kan være forskjellen mellom å få godkjent eller skrudd ned for boliglån lån. De fleste boliglån långivere, spesielt de som spesialiserer seg i vanskelig å godkjenne boliglån trenger en kreditt score på 585-600 eller høyere for å gjøre 100% finansiering med ingen penger ned på din hjem lån. Poenget er, må den score å være så høyt som mulig.


Mest låneinstitutter vil ikke ønske å trekke kreditt rapporten først, før de er sikker på at du er seriøs om å få godkjent. Det koster pengene utlåner til å trekke kreditt, så det er i deres beste interesse å vente til de vet at du er seriøs før de trekke kreditt-rapporten. Så, pass på at når du bruker for et boliglån som kreditt ikke blir trukket med din første søknad. Når du bruker for et boliglån på nettet, er her noen måter å vite at din kreditt er mest sannsynlig ikke blir dratt.


1. Gjorde de ber deg om å beskrive din kreditt? Hvis de ba deg om å beskrive din kreditt, det er fordi de sannsynligvis ikke kommer til å trekke kredittkortet først.


2. Visste de ber om ditt social security number? Hvis de ikke har ditt personnummer, kan ikke de trekke kredittkortet.


3. Let deres hjemmeside for å se hvis de fortelle deg om hvorvidt de vil trekke kreditt rapporten først. Det kan være oppført under deres vanlige spørsmål.

1 comment:


  1. Ryan har vært en glede å jobbe med. Han er veldig profesjonell, lydhør og oppmerksom på lånebehovene dine. Jeg vil anbefale ham til alle som er på utkikk etter en pantelåner. {Atlasloan83@gmail.com / whatsapp +1 443 345-9339} fra Marie NSW

    ReplyDelete