Tuesday, November 13, 2012

Dårlig kreditt boliglån lån Hvordan få godkjent

Utholdenhet er nøkkelen arbeider mot å få godkjent for et boliglån dårlig kreditt. Det er mange faktorer som du, som en låntaker har kontroll over som kan hjelpe deg med å få godkjent raskere og enklere. Det er retningslinjer som de fleste sub-prime långivere gå av som, hvis du kjenner dem, kan hjelpe deg flytte gjennom prosessen uten å bli sittende fast, ute av stand til å skaffe finansiering.


Hvis du har en konkurs eller foreclosure, selv om de siste, trenger ikke fortvile. Mange sub-prime eller dårlig kreditt boliglån långivere har det som kalles retningslinjer for konkurs eller foreclosure krydder. Det betyr at de har en angitt tidsperiode som må gå fra en konkurs eller foreclosure før de vil låne til en låntaker. Denne gangen er vanligvis 2-3 år, men mange sub-prime långivere har ingen krydder tid, noe som betyr at hvis din kreditt score er over et visst punkt, du kunne få godkjent dagen etter konkurs utslipp. Andre sub-prime långivere har konkurs eller foreclosure krydder av 6 måneder eller et år. Den største faktoren her vil være din kreditt score.


Sub-prime eller bad credit mortgage långivere vil se nøye på kreditt score. For å få 100% finansiering med dårlig kreditt, vil långivere vanligvis trenger å se du har en kreditt score på minst 600 eller høyere. Det er ganske mange ting du kan gjøre for å øke din kreditt score for å være over denne 600 merke. Her er noen forslag:


1. Sjekk kredittkortrapport for unøyaktigheter. Kontroller at alle kontoene i konkurser og foreclosures er nøyaktig rapportering. Hvis de møter opp som en åpen samling eller ubetalte konto, lade-off eller noe annet, kan dette være unødvendig skade din kreditt score. Det vil se ut som en annen, separate kreditt lyte i stedet for bare en. Kontroller at konkurser og foreclosures rapporterer nøyaktig. Lage at kontoer som er betalt av, vises som blir betalt, eller kontoer som er lukket, vises som blir lukket.


2. Pay-off noen liten samling kontoer eller forfalt kontoer som du kan. Hver konto som du betale vil bidra til å øke poengsummen din. Når du har gjort dette, kan du få et brev av varsel om at kontoen er betalt av og snakke med din utlåner. De fleste långivere har programmer der de kan, for en $75 gebyr per vare, beviser til kreditt-byråer som en konto har blitt betalt seg og har kreditt og kreditt score riktig justert innen en dag eller to. Dette programmet kalles noen ganger en "vikle den" service. Hvis du er i et travelt med å få finansiert, kan dette være verdt det for deg.


3. Betale ned åpne kredittgrensen balanserer. Hvis du kan selv betale ned saldoen på noen åpne linjer med kreditt, vil dette øke din kreditt score. Kreditt score senkes når linjer med kreditt er maxed ut. Du kan gjøre god bruk av dine penger ved å betale ned kredittkortet ditt balanserer å øke poengsummen din.


Når du har brukt noen av disse teknikkene til å øke din kreditt score, være vedvarende om å kontakte og bruke med mange forskjellige dårlig kreditt boliglån långivere. Mange dårlig kreditt boliglån lån meglere hevder at hvis de ikke kan gjøre lånet, så ingen kan. Det er rett og slett ikke sant. Alle boliglån lån meglere har forbindelser med mange ulike långivere og lån programmer. Hva kan det være umulig med en, kan være meget mulig med en annen megler.


Hvis poengsummen din er rundt 600 eller litt høyere, vil du sannsynligvis ha en forhåndsbetaling straff. Ganske mye alle dårlig kreditt boliglån vil komme med en forhåndsbetaling straff. Snakk med din utlåner detaljer om forhåndsbetaling straffen. Finn ut hvor lenge straffen vil vare, og nøyaktig hvor mye penger straffen er. Hvor mye er fine om en beløpsreservasjon på lånet? Dette er en viktig faktor å vurdere når du sammenligner långivere.


For å få en godkjent for et boliglån dårlig kreditt, være vedvarende, arbeid på kreditt score så mye du kan for å få det over som 600 merke og påfør med eller kontakte mange långivere å sammenligne boliglån lån programmer.

1 comment:

  1. "Jeg hadde ikke råd til huset mitt, men jeg ville egentlig ikke selge. Jeg ønsket å holde familien min hjemme, og med støtte fra ATL og Agent kunne jeg beholde hjemmet mitt og klarte å sikre min kone og mitt liv. " ekte valg atlasloanfirm @ outlook .com

    ReplyDelete