Monday, November 19, 2012

Konkurs og kjøpe et hjem

Filing konkurs er en stressende tid i en persons liv. Sammen med lossing din gjeld og få en ny start, kan du lure på hvis du vil være i stand til å kjøpe et hjem etter en konkurs. Svaret er ja! Kredittforetak og online långivere nå tilbyr hjem lån for de som har en konkurs på kreditt-rapporten. Noen långivere vil selv godkjenne lånet så snart en dag etter konkurs har blitt utskrevet.


Kjøpe et hjem etter konkurs er ikke lenger umulig. Det er mange grunner en person velger til fil konkurs. Tap av en jobb, uventede medisinsk regninger og overveldende kredittkort gjeld er bare noen av faktorene som kan føre til filing konkurs. Boliglån utlån industrien har skapt spesielle lån pakker og vilkårene for de som har arkivert konkurs i siste. Långivere har lite å tape ved å godkjenne et hjem lån etter konkurs. Med ditt hjem som sikkerhet for lånet, utlåner kan føle deg trygg i godkjenne du for et hjem lånet, ofte snart etter konkurs har blitt utskrevet.


Filing konkurs og kjøpe et hjem er ikke lenger utelukker vilkårene. Både tradisjonelle og online långivere kan gi deg en god rente og betalinger du har råd, selv etter filing konkurs. Hvis du har arkivert kapittel 11 eller kapittel 7 konkurs, og lurer på om du kan få et hjem lån, kan du kontakte en utlåner i dag som spesialiserer seg på godkjenne lån etter konkurs. Rentene er for tiden lavere at de har vært i flere tiår. Du kan få ditt nye hjem lån godkjent og motta en flott rente selv etter filing konkurs. Online långivere og boliglån selskaper konkurrerer om virksomheten din. Ikke la en forbi konkurs hindre deg i å kjøpe det nye hjemmet til dine drømmer.


Hvis du har arkivert konkurs i fortiden, og ønsker å kjøpe et hjem, er det mange programmer og låneprodukter som passer dine behov. Långivere vil godkjenne lånet raskt og gir deg utmerket vilkårene på boliglån. Noen långivere vil kreve at en viss mengde tid passerer før godkjenning av et nytt hjem lån etter konkurs en mens andre långivere kan godkjenne lånet i et lite som én dag etter konkurs har blitt utskrevet. Nå er det perfekte tidspunktet å søke om et boliglån, selv om du har arkivert for konkurs i siste.

No comments:

Post a Comment