Thursday, November 1, 2012

Er du betaler for mye For din boliglån forsikring?

De fleste av oss sliter med å få våre boliglån betalinger, innser viktigheten av økonomisk å sikre hjemmet vårt, og vår livsstil ved å sette på plass noen livsforsikring. Din bank eller utlån institusjon gjør også! De vil vanligvis kreve at lånebeløpet dekkes av livsforsikring å beskytte dem i en uheldig situasjon av dere dø før lånet er betalt.


Problemet er at de fleste av oss er så begeistret for å kjøpe vårt nye hjem, vi raskt hake for å angi at vi ønsker boliglån livsforsikring uten å sjekke markedet for å se om du betaler for mye. For røykere eller usunn enkeltpersoner, kan denne type kreditor forsikring være en utmerket verdi. For de aller fleste av oss, sunt, ikke-røykere, vil trolig få en bedre pris ved å handle markedet.


Livsforsikring rådgiver, kan jeg sammenligne produkter fra over tretti kanadiske livsforsikringsselskaper, å få den beste verdien i markedet stedet.


Hvis du ønsker å se hvis jeg kan spare deg noen penger på din livsforsikring, behage sende meg følgende informasjon via e-post eller gi meg en samtale: boliglån eierens navn, kjønn, fødselsdato, røyking status (ja/nei) og det omtrentlige beløpet av din utestående boliglån.


Vi ønsker å hjelpe deg med å sikre familiens økonomiske fremtid ved å sikre du har penger til å holde ditt hjem og livsstil hvis du dør for tidlig. Kontakt oss for mer informasjon, eller lære mer om forsikring sikt på våre nettsider.

No comments:

Post a Comment