Tuesday, March 13, 2012

En gamle utbytte Stock Investment idé, For en ny generasjon

Død og avgifter! Certainties av livet! Og, selvfølgelig, er det boliglån betalinger, verktøyet regninger, telefon regninger, bil betalinger og tørst biler. Legger det til dagligvarer og klær regninger, og det synes å være mer så bare død og avgifter som certainties av liv.


Har kunnskapen disse utgiftene er løst for det meste av livet, hvorfor ikke begynne en plan for å ta seg av utgifter? Hvorfor ikke har investeringsplaner som vil betale alle regninger, uten å bruke ethvert beløp betalt beløp?


For eksempel, boliglån, hvorfor ikke begynner å kjøpe aksjer i 3 forskjellige banker som har en historie med å øke sine utbytte hvert år? Kjøpe aksjer i aksjen i tre banker som har delt utbetalingen utbytte datoer. En bank som betaler sine utbytte i januar, andre bankens utbytte betale i februar og det tredje utbyttet fra en bank som betaler i mars. Dette vil gi både mangfold og månedlig sjekker med utbytte, hele året. Bygge din posisjon i disse verdipapirer til utbytte fra bankene tar en bit av en bankens avdraget.


Eie 3 bedrifter og 3 gass eller energi selskaper, som bruker den samme investeringsstrategi. Bygge disse lager posisjoner mens du er ansatt for å lette den økonomiske byrdene når du pensjonere.


Bygge en portefølje med aksjemarkedet som vil gi deg sjekker med utbytte hver uke i året. Alt du trenger er tolv selskaper som betaler utbytte. Tolv selskaper å motta sjekker med utbytte hver uke i året, for resten av livet ditt. Om du finner at mål verdt innsatsen, bare i tankene det eneste som kommer uten innsats er alderdom.


Tilbringe tiden det tar å lære fra andre, og dra nytte av erfaringene til andre. Gjøre hver investering krone brukt bringe verdi i form av kontantutbytte. Du vil finne at investere inne dem selskapene det heve sine utbytte hvert år, sammen med lager takknemlighet for å være en meget kraftig og effektivt rikdom å opprette formel.


Webområde: http://www.thestockopolyplan.com

No comments:

Post a Comment