Saturday, March 31, 2012

Gjeld konsolidering � Can du forhandle med kredittkortselskapet?

Gjennomsnittlige amerikanske husholdninger har nesten $ 10 000 i kredittkort gjeld, og mange mennesker er bare kjøpedyktig gjøre Minimumsbetalingen på 2% av saldoen. Med 2% er $200, og ved å betale Minimumsbetalingen, du kan betale på saldoen i flere tiår før du endelig betale det av. Siden ny lovgivning vil gjøre det vanskeligere å filen for konkurs, kan det oppstå til kunnskapsrike skyldnere å prøve å forhandle om en bedre avtale med sine kredittkort-selskapet for å gjøre det enklere å betale seg i balanse. Er dette mulig?


Det kan være mulig, avhengig av din kreditthistorie, rentesatsen og nåværende saldo. Beste alternativet, er spesielt hvis du har en historie med betaler innen fristen, å bare ringe kredittkortselskapet og spør hvis de vil lavere vil rentesatsen. De kunne, spesielt hvis du forteller dem at du fikk et bedre tilbud fra en annen bank. Hvis du har en historie med betaler sent, de sannsynligvis vil imidlertid ikke være villig til å senke vil rentesatsen. Det er uheldig, siden du betaler sent har sannsynligvis bedt om kredittkort-selskapet å øke din rentesatsen i utgangspunktet. Likevel, det er verdt en telefonsamtale Du kan ha flaks.


Hvis du har vært betaler regninger i tide, kan det være det eneste alternativet tilgjengelig for deg å spør for en lavere rente. Kredittkortselskaper er ikke kommer til å være for sympatisk til din økonomiske woes hvis de mottar betaling i tide. På den annen side, hvis du er sent på betalingskontoen, kanskje spesielt hvis du er mer enn tre måneder bak, må du noen forhandle innflytelse. At innflytelse kommer med noen strenger vedlagt, men. Det kan hende du kan å forhandle frem en totale utligning for den utestående saldoen, der selskapet kredittkort godtar en del av din gjeld og skriver av resten. De er ofte villige til å gjøre dette i stedet for å snu din gjeld til et inkassobyrå, så det er billigere å bosette. Utligningsbeløpet vil variere, avhengig av din rentesats, saldoen din og din betalingsloggen. Denne typen Utligning leveres med et par problemer av sin egen, skjønt. Hva om du ikke har penger til å bosette alle samtidig? Hvis du ikke kan betale dine regninger i tide, er du sannsynligvis ikke har penger til å bosette på en gang. Dessuten, hvor mye din gjeld blir avskrevet vil vises på kreditt-rapporten som dårlig gjeld, og som vil bo der i syv år.


Din kredittkort utgiver kan eller ikke kan være villig til å arbeide ut en betalingsplan, men det koster ingenting å spørre dem, og forhandle en utligning med dem kan være billigere for deg enn hvis du rådføre deg med en gjeld konsolidering fast. Hvis kredittkortet ditt gjeld er betydelig, og du kan ikke foreta betalingene, er det verdt et forsøk.

No comments:

Post a Comment