Friday, March 30, 2012

Gjeld konsolidering � pass opp For lønning lån

De fleste noen store byen har flere små butikker som tilbyr lønning lån. De er ofte funnet i stripe centers; noen ganger de doble som bonde butikker. De har en enkel bedrift – de låne deg penger til din neste lønnsslipp. Systemet er ganske praktisk; du skrive dem en fremdatert sjekk for beløpet du låne plus interesse. På din neste lønning, de kontanter sjekken og lånet er betalte seg. Hva mange personer som bruker lønning lån tjenester ikke vet er at renten som pålegges av disse bedriftene er betydelig, ofte å nå tilsvarer fire hundre prosent per år!


Renter pålagt av lønning lån butikker varierer fra land til land, men en hastighet på 15-17% for to uker er ikke uvanlig. Dette betyr 390-440% per år, som er et svimlende pengebeløpet interesse å betale på et lån. Långivere si at disse beløpene er rettferdige, og er nødvendig for å dekke overhead forbundet med å kjøre en bedrift, og å ta høyde for et betydelig antall låntakere som ikke klarer å betale tilbake lån. Som kan være sant, men at høyt av en rentesats kan slå den "lettere" av en lønning lån til et mareritt. Mange låntakere er relativt lav betalt blå krage arbeidstakere som bor fra lønnsslipp til lønnsslipp. Noen som er "litt kort" denne uken kan også finne seg selv kort igjen på deres neste lønning. Hvis de ikke klarer å betale tilbake lånet lønning, interessen fortsetter å avsette og ekstra straff, for eksempel Sjekkgebyrer for returnerte, gjelder kanskje. Det er ganske vanlig å se lån på $300 eller så slå inn gjeld av flere tusen dollar, spesielt hvis den som låner sammensetninger problemet ved å låne penger fra en andre lønning lån butikk for å betale lånet fra den første.


Flere land har allerede passert lover capping renter som kan belastes ved lønning lån. Andre vil utvilsomt følge. Et godt alternativ til lønning lån vil være å ta en cash forhånd på et kredittkort. Det er vanligvis en avgift som er knyttet til et kontant forskudd, men er fremdeles den årlige rentesatsen, kombinert med gebyret, mye billigere enn et lån på 400%. Alle som vurderer å ta ut en lønning lån bør lese vilkårene nøye. Ellers kan at "lånet inntil lønning" være der for å hjemsøke deg i lang tid.

1 comment:


  1. behöver du ett lån? privatlån? Företagslån? Ett bolån? Jordbruks- och projektfinansiering? Vi erbjuder alla typer av lån till 2% ränta! Kontakta e-post: tinvestor53@gmail.com eller Whatsapp +1 (757) 576-8165

    ReplyDelete