Wednesday, March 28, 2012

Konkurs hett tips?

Filing konkurs er en vanlig praksis blant USA Over 2 millioner mennesker til fil for konkurs hvert år. Så mange familier som i dag svømmer i gjeld, som ikke er overraskende med mengden kreditt som blir tilbudt. Hvis du betaler regninger, får du muligheten til å kjøre opp mer regninger. For unge mennesker er dette ofte for mye ansvar for å håndtere. Mange velger konkurs for å få en ny start.


Imidlertid etterlater konkurs deg med en dårlig posten. Dette gjør det vanskeligere å kjøpe et hus, en bil eller andre big-ticket elementer snart etter at du har arkivert for konkurs. Boliglån långivere vil sikkert være mer forsiktig før du får et lån til noen med en historie av konkurs.


Heldigvis, der er andre valg.


Gjeld konsolidering


Det virker som alle andre TV-reklame snakker om gjeld konsolidering. hvorfor? Vel, det er et stort marked, og mange mennesker er velger gjeld konsolidering før du tar satse i konkurs. Før du bestemmer deg for å ta denne ruten, må du spørre deg selv: skal jeg kunne betale alle andre regninger i tide og fortsatt kunne overleve månedlig? Ikke til å betale en gjeld konsolidering lån, risikerer du å miste din hjem å en kreditor. Så, før du bestemmer deg for å konsolidere gjeld, kontroller at du kan håndtere betalinger. Kjenner alle fakta.


Quick Tips... Du kan shoppe rundt for et selskap som konsolidering lån. Sammenligne renter og omdømme for selskapet. Få så mye informasjon som mulig om hvert potensielle selskap slik at du får den enkleste betalingen.


Et annet alternativ er å gjøre et forlik. Hvis det er mulig, er det best å prøve og betale din gjeld i sin helhet, eller for å gjøre en ordning for betalinger med kreditor. Ikke låne penger til å betale din gjeld. For de fleste fører dette bare dem dypere inn i gjeld.


Credit rådgiving


Rådgiving Kredittselskaper kontakter kreditorer og gjøre nye ordninger for betaling på dine vegne. De fleste av dem er i stand til å få din renten senket eller ha din interesse betalinger stoppet.


Noen familier har funnet credit rådgiving for å være en av de beste løsningene for å unngå konkurs. Det vil også gi deg noen plass, uten kreditorer ringer deg på kroken.


Men er noen ganger konkurs det eneste alternativet. Personlig konkurs kan personer med overveldende gjeld å få en ny start. Selv om det vil anløpe kredittvurdering, er konkurs noen ganger det eneste valget. I dette tilfellet, er det viktig å finne en god gjeld settlement selskapet. Som alltid, undersøker ulike konkurs selskaper og alternativer er beste kan du gjøre.

No comments:

Post a Comment