Thursday, March 8, 2012

Hjem egenkapital lån � Beware av egenkapital Stripping Scam

Markedet for boliglån refinansiering er livlig under de siste årene. Boom i virksomheten kan tilbakeføres til renter som er på eller nær historiske lows, og til långivere som har mer penger til å låne nå som de ikke investere i risikabelt tech aksjer lenger. Lave priser og behagelig långivere er absolutt bra for forbrukere som kan være interessert i refinansiering deres hjem eller tar ut hjemme egenkapital lån. De som vurderer slike lån bør være oppmerksom på at blomstrende markedet for refinansiering har ført til økt konkurranse mellom långivere. Og når konkurransen øker, så gjør antall utlån svindel.


Disse dager, er långivere overraskende aggressiv. Det er ikke uante av å ha folk som banker på døren din, og spør om du ville være interessert i refinansiering hjemme. Långivere som er ivrige etter å låne deg penger er stor, forutsatt at du er faktisk interessert i lån. Hvis du er, bør så du være forsiktig gjør en innsats for å undersøke din utlåner grundig Hvis du ikke har et tidligere forhold med dem.


En lurendreier som er stadig mer vanlig i dagens marked er en utlån ordning som er kjent som "egenkapital stripping." Et hus gjelder for et hjem egenkapital lån, eller kanskje gjelder refinance deres hjem. En utlåner oppfordrer hus å låne mer penger enn de har råd til, og kanskje "bistår" ved å forfalske noen informasjon om programmet. Utlåner gjør dette med håp om at hus som standard på lånet. Når hus defaults, utlåner forecloses på eiendommen, selger egenskapen, og holder den hjem egenkapital som profitt.


Dette er en av mange svindel som tiden kan bli funnet i boliglån industrien, og som kan unngås hvis potensielle låntakere vil ta deg tid til å gjøre litt forskning før du signerer den stiplede linjen. Huseiere som er interessert i refinansiering deres hjem skal undersøke potensielle långivere før du gjør forretninger med dem. Å kontakte venner som nylig har refinansierte eller lokale Better Business Bureau, ville det være et godt sted å starte. Långivere som ringe deg ut av det blå eller banker på døren din er trolig best unngås.

No comments:

Post a Comment