Monday, March 5, 2012

Hvordan Trykk I Å din hjem egenkapital

Med dagens relativt lave renter og klatring egenskapsverdier vurderer mange forbrukere taping inn i deres hjem egenkapital å finansiere alt fra oppussing prosjekter til gjeld konsolidering.


Sikret hjem lån, også kalt hjem egenkapital lån, er lån støttet av Brukarnamn egenkapital i deres eiendom. Egenkapital er forskjellen mellom hjemmet ditt appraised verdien og saldoen på boliglån.


Når et hus tar ut en sikret hjem lån, lover de å betale tilbake utlåner og signere en kontrakt som gjør deres hjem sikkerhet for lånet. Hvis den som låner ikke betale tilbake lånet, som avtalt, har utlåner rett til distraksjoner på hjemmesiden. Lån er vanligvis nedbetales med en månedlig betaling over en fast tidsrom.


Som renter og lånebetingelser kan variere mye avhengig av kreditten din poengsum, din hjem egenkapital og mengden lånet, er det viktig å sammenligne flere forskjellige långivere å sikre at du får den beste lån for din situasjon.


Det er mange fordeler med sikret hjem lån. Hjem egenkapital lån har generelt lavere rente enn usikrede lån. I tillegg finnes det mange forskjellige typer sikret hjem lån til å passe dine behov.


Når du vurderer å bruke hjemmet som et instrument for sikkerhet for å få et lån, er det viktig å vurdere hvor du har råd til månedlig. Selv om lån kan brukes til nesten hva som helst, hvis du skal bruke pengene til å gjøre store kjøp, kontroller at du kjøper noe som vil outlast livet av lånet.


Husk at hvis du ikke betale tilbake lånet som avtalt, kan du miste din hjem. Mens det kan være smart å trykke inn egenkapital for oppussing prosjekter som vil øke din egenskapsverdien, kan det være tåpelig å sette ditt hjem på linjen for det Drømmeferie.

No comments:

Post a Comment