Sunday, March 11, 2012

Gjeld konsolidering � alternativer For å redusere din gjeld

Studier viser at amerikanerne er nå sparer mindre enn noen gang før. Sammen med det, er amerikanerne balanseført en tyngre gjeld Last enn noensinne. Det er lett for et hjem lånet, et billån og noen kredittkort regninger å få ut av hånden, og mange mennesker sliter med mer gjeld enn de enkelt kan betale. For å lage saker verre, vil ny konkurs-lovgivning gjøre det vanskeligere enn noensinne til fil konkurs for dem som bare ikke kan betale sine regninger.


Det finnes en rekke løsninger tilgjengelig som tillater de fleste folk å redusere sine rente på sine gjeld, redusere deres totale månedlig betaling eller begge deler:


# Spør etter en lavere rente på kredittkortet. Hvis du har vært å gjøre betalinger regelmessig, og du har ikke hatt en historie av sen betaling, vil du kanskje kunne senke vil rentesatsen på ditt kredittkort bare ved å kalle kredittkortselskapet og ber dem! Det fungerer ikke alltid, men markedet for credit cards er ganske konkurransedyktig i disse dager, og mange långivere ville heller lavere din rente enn det er mister du som kunde. Det er verdt å spørre.



# Få et nytt kredittkort. Hvis din utlåner ikke er villig til å senke din rate, shoppe rundt for et kredittkort med en bedre rente. Det er ingen grunn til å betale 20% eller mer i renter av kredittkortet ditt hvis du ikke trenger å. Interessen på kredittkort er ikke skattemessig fradragsberettiget, men hvis du kan få et kredittkort med en lavere rente, og du flytter saldoer fra andre kort til at en, kan du spare mye.



# Ta ut en tradisjonell bank lån med sikkerhet. Du kan sannsynligvis få en enkelt avbetaling lånet fra banken din ved å sette opp kontanter eller investeringer som sikkerhet for lånet. Likhet med kredittkort, interesse er ikke skattemessig fradragsberettiget, men rentesatsen kan være bedre enn kredittkort, og hvis du konsoliderer flere betalinger til én med en bank lån, du vil senke månedlig betaling.



# Ta ut et hjem egenkapital lån eller hjem egenkapital linje av kreditt. Hvis du har egenkapital i ditt hjem, kan du låne opptil 80% av din egenkapital i enten en rund sum eller en løpende kassekreditt. Rente er fortsatt ganske lite hjem lån, så dette kan være en god måte å konsolidere gjeld. Som en bonus er interessen skattemessig fradragsberettiget. En mindre ulemper er at disse lånene vanligvis har søknad honorarer og/eller avsluttende kostnader.



De fleste brukerne kan benytte en av ideene ovenfor for å hjelpe dem med å redusere sin gjeld. Hvis ingen av disse alternativene fungerer for deg, bør du vurdere å snakke til en kreditt rådgiveren, som kan disponere andre alternativer som kan fungere for deg. Mange kreditt-rådgiving organer er non-profit, så det kan være verdt mens du snakke med en kreditt rådgiveren, hvis ingenting annet vil fungere.

No comments:

Post a Comment