Thursday, March 15, 2012

Hvordan å spare penger på bryllup og Baby Shower favoriserer

Planlegging på å ha en bryllup eller baby shower snart? Komme favoriserer er en fin måte å si takk til gjestene for komme. Her er noen tips for å spare penger når du kjøper baby shower eller bryllup favoriserer.


1) Buy statister off andre folk - ofte, mennesker får for mange favoriserer for deres anledning. Tross alt, er det bedre å være føre var.. Når feiringen er over, men kan disse menneskene være villig til å selge deg sine leftover favoriserer til rabattpris skarpe. Hvis du ikke kjenner noen personlig, og deretter se i classifieds i både lokale og nasjonale papir, i tillegg til online auksjonen nettsteder som ebay.


2) Kjøpe samtidig og selge leftovers - noen ganger vil du kunne spare penger ved å kjøpe samtidig. Du kan selge ekstra til andre personer. Hvis du kjenner andre som har bryllup eller baby dusj, kan deretter du kombinere dine bestillinger og dra nytte av lavere kostnader og muligens bulk kjøp insentiver som gratis frakt.


3) Foreta dine egne favoriserer - Hvis du er crafty, kan du gjøre din egen favoriserer. Du kan kjøpe alle materialer på din lokale håndverket butikk, eller online. Siden du gjør dem fra bunnen av, kan du tilpasse og personifisere også. Folk vil sette pris på innsatsen som gikk til å gjøre dine egne favoriserer.


4) Finne en håndverker - Hvis du finner en lokal håndverker eller artist, så det er en sjanse for at du kan få en god pris fra dem for din favoriserer. En annen mulighet er en kunst student som er fortsatt i skolen. De fungerer vanligvis for mindre penger enn en profesjonell heltid.


5) Loppemarked for og sparsommelighet butikker - Loppemarked, sparsommelighet butikker og er gode steder å finne røverkjøp elementer. Også sjekke ut closeouts, lager salg, garasje salg og live auksjoner. Ofte, kan du også forhandle priser med disse leverandørene.


Som du ser, er det mange måter å spare penger når shopping for gaver for gjestene. Følg disse tipsene, og du er sikker på å spare penger eller favoriserer og rekvisita for din bryllup, baby dusj eller andre spesielle anledninger.


Merk: Hvis du finner denne artikkelen nyttig, du kan trykke det på webområdet ditt, e-zine, eller i nyhetsbrevet så lenge de kreditter og ressurs-boksen som er fortsatt i takt og hyperkoblingene er aktive.

No comments:

Post a Comment