Tuesday, March 27, 2012

Refinance fordeler - refinansiering kan spare deg for penger

Den vanligste grunnen til at fleste refinance er å spare penger, men mange mennesker refinance av ulike grunner.


1. Refinansiering å senke månedlig betaling for en eksisterende lån.
Du kan refinance dine eksisterende lån på en lavere rente dermed redusere din månedlige låneavdrag. Med renter på sine laveste i år, kan du finne noen gode priser - noen ganger langt mye lavere enn hva du betaler for gjeldende lån eller boliglån. Refinansiering din boliglån eller lån når priser er ned kan spare deg kroner hundrevis av hver måned og tusenvis for lånet levetid.


2. Refinansiering å konsolidere gjeld.
Du kan velge å refinansiere for å konsolidere gjeld og erstatte høy rente lån med en lav rente lån. Lån som skal konsolideres kan inkludere høyere kjøpe lån, student lån og kredittkort. Du kan fjerne alle eksisterende credit cards, lån og annen gjeld og erstatte dem med en lav pris billigere månedlig betaling. På en ¤Ó2, 000 lån som er noen huseiere kan lagre i overkant av ¤Ô50 en måned som er en betydelig lagre. En gjeld konsolidering lån er en smart løsning for alle som har mange utgående månedlige utbetalinger. En Refinance lånet lar deg betale tilbake eksisterende lån fra utbyttet av et nytt utlån - lånet er vanligvis sikret på egenskapen eller hjemme.


3. Refinansiering vil redusere varigheten av lånet.
Å redusere varigheten av lånet kan hjelpe deg med å spare penger gjennom levetiden til lånet. For eksempel refinansiering fra en 7-år-lån til en 3-års lån kan resultere i høyere månedlige utbetalinger, men samlede innbetalinger (eller totale kostnader for lånet) gjort i løpet av livet av lånet kan reduseres betydelig. Du vil også kunne bygge opp din egenkapital raskere. Bruk denne gratis lånekalkulator (http://www.commercial-mortgage-guide.org.uk/calculator/) for å se hvordan den totale kostnaden for lånet reduserer når Nedbetalingsperioden er forkortet. En refinance lånet kan spare deg tusenvis i renteomkostninger for lånet levetid.


4. Refinansiering fra variabel til faste priser til bryteren.
Du kan også refinance for å bytte fra en variabel rente lån til fast rente lån. Den viktigste grunnen bak denne typen refinance er å skaffe stabiliteten og sikkerheten i et fast lån. Fast lån er svært populære når renten er lav, mens variabel rente lån har en tendens til å bli mer populært når priser er høyere. Når priser er lav, kan du refinance til å låse i lave priser. Når priser er høy, foretrekker du kanskje på kort sikt nedsatte variabel rente lån å få lavere betalinger. En stor fordel å refinance er muligheten til å låse i en lav rente for hele lånet.


5. Refinansiering å bytte fra én utlåner til en annen.
Noen långivere tilbyr bedre boliglån eller lån avtaler enn andre. De kan tilby kundestøtte for bedre, mer fleksibel nedbetaling lånebetingelser eller bare en tjeneste som passer bedre for dine behov. Refinansiering lånet kan tillate du å slippe din gjeldende utlåner og bytte til en ny relasjon med en bedre lån eller boliglån-pakke.


Du bør nøye vurdere besparelsene kan du ved refinansiering mot kostnadene og straffer. Alle hus kan refinance, men poenget er å finne en avtale som vil forbedre på de eksisterende boliglån eller lån.

No comments:

Post a Comment