Saturday, March 10, 2012

Gjeld konsolidering � konsolidere din studielån nå!

Federal student lån programmet har fordeler tusenvis av studenter i førti år siden det ble innført. Renter for programmet har historisk sett vært ganske konkurransedyktig, og programmet har tillatt mange mennesker å erverve en høyskole utdanning som ellers ikke kanskje har kunnet råd til en.


I øyeblikket, rente på føderale studielån er det laveste i historien, men det handler om å endre. På 1 juli 2005, vil rente på føderale studielån stige, skyldes en økning i prisen på Treasury, regninger, som rente på studielån er knyttet.


Mens en økning i renter er sjelden sett på som en god ting, kan det være nyttig å vite om det på forhånd. Mellom nå og juni 30, kan nye nyutdannede, eller de som har vært repaying eksisterende lån konsolidere deres studielån til gjeldende priser. Satsene varierer for tiden, med faste priser kan være litt høyere enn justerbar priser. De som vurderer konsolidering kan ønske å konvertere sine lån til en fast sats. Avhengig av hvor mye lånet, kan låntakere utvide deres lånebetingelser å idet lang idet 30 år.


Det er også lovgivning ventende i Kongressen som ville endre føderale lån systemet slik at alle fremtidige lån er regulerbar hastighet uten fast rente-alternativ. Dette vil spare penger regjeringen ved ikke å tillate studenter å låse i langsiktige lån til lav priser i tider med økende renter. Studenter som ønsker å innhente et fast rente lån har kanskje ikke mye lenger å gjøre dette.


Hastighetene vil variere litt fra utlåner til utlåner, og markedet for konsolidering lånet er ganske konkurransedyktig. De som ønsker å konsolidere sine lån bør vurdere shopping rundt for beste avtale mens tiden tillater.

No comments:

Post a Comment