Wednesday, March 7, 2012

Konkurs interesse øker som Påmeldingsfristen nærmer

Congress passert nylig feiende lovgivning som vil betydelig reformere American konkurs lov. Utformet for å eliminere "praktisk konkurs" av spillavhengige og økonomisk uansvarlig, vil denne lovgivningen gjøre det vanskeligere for de som søker konkurs beskyttelse fra domstoler å ha sin gjeld lettet.


Under gjeldende lov, kan personer som har gjeld som de ikke kan betale tilbake fil under kapittel 7 av føderale Konkurs kode, som gjør at nesten all gjeld være fjernet. Ny lovgivning, som trer i kraft i oktober 2005, krever de fleste registreringssystem for konkurs filen under kapittel 13 i stedet. Kapittel 13 krever at en nedbetaling plan opprettes, vanligvis over en periode på fem år. Kapittel 7 filings vil fortsatt være et alternativ, men den nye lovgivningen inkluderer en "betyr test", som undersøker filer's inntekt til å fastslå om kapittel 7 eller kapittel 13 er riktige.


Med den nye loven angi skal tre i kraft, har hvor mange forespørsler om kapittel 7 konkurs innlevering økt dramatisk. Advokater som spesialiserer seg på konkurs lov har rapportert at deres telefonene ringer konstant, som personer i økonomiske problemer lurer på hvis de skal filen for konkurs umiddelbart. Selv om dette er bra for business, er mange advokater litt bekymret for det plutselige rush til fil for konkurs.


Mens registreringssystem for konkurs kan være det eneste alternativet for noen mennesker, er det ikke noe å ta på seg i hastverk. Konkurs forblir på kreditt-rapporten i minst ti år, og kan din mulighet til å skaffe auto lån, boliglån eller selv jobber i fremtiden, selv om du har etablert finansiell stabilitet. Konkurs bør ikke angis i lett, og bør betraktes bare som en siste utvei. Mange kreditorer vil fungere med de som skylder dem penger, og det kan være mulig å etablere en nedbetaling plan uten registreringssystem for konkurs.


Hvis du føler at den økonomiske situasjonen er alvorlig nok til at konkurs er et mulig alternativ for deg, kan du ønsker å snakke med en advokat i kreditt rådgiveren eller konkurs nå. Det finnes fem måneder som gjenstår før den nye lovgivningen trer i kraft; Dette skal gi folk flest god tid til å undersøke sine muligheter nøye. Hva du ikke bør gjøre er rush til innlevering en konkurs protestskriv som kan slå seg ikke å være nødvendig. Et rush å slå en fem måneders tidsfrist kan hjemsøke deg ti år eller mer, og det er det siste du ønsker.

No comments:

Post a Comment