Wednesday, March 14, 2012

Gave Shopping Tips For stramt budsjett

Har du sett prisene på kort det siste? Det er skrekkelig! Når du kjøper kort og gift-wrap, kan din totale kostnaden lett øke av $10 til $15. Hvis du er på et stramt budsjett, kan dette være vanskelig som du bruke mer på lo og mindre på den faktiske gaven. Ikke bare er hilsen kort dyrt, deres størrelser overvelde ofte små gaver, noe som gjøre til hele presentasjonen, ser klønete og ubalansert. Innerst inne, du virkelig trenger ikke å bruke på dyre gratulasjonskort å overbevise.


Vi alle har denne oppfatningen at kort er en perfekt match til gave å gi. Selv om det er sant, det er kostnadseffektive bruke måter som kan hjelpe deg med å mer på gaver og mindre på kort. For eksempel er pakkede tomme kort den beste måten å gå som du betaler mindre per kort deretter individuelt. Den andre fordelen med tomme kort er at de ikke er spesifikke for en anledning og kan brukes til noe. Du bør alltid ha en pack hendig og klar til bruk, som du vet aldri når du trenger å kjøpe noen en siste øyeblikk gave eller kortet.


Velge riktig kort kan være tidkrevende. Som generelle er utseendet på din gave svært viktig, må du vurdere størrelsen når du velger kortet. Den sikreste måten er å velge en liten størrelse-gavekort, som det er plass til en hvilken som helst størrelse gave. Etter min mening er Groovy-0-gram mini kortene best å bruke som de passer perfekt på en hvilken som helst størrelse gave, og de er svært rimelig. For prisen av ett kort, får du seks per pakke, og du kan bruke mini-kort for seks ulike anledninger. Nå er det en god handel! Ikke bare er de rimelige, mini kortene er virkelig morsomt å bruke som de fokuserer på forskjellige personligheter heller deretter anledninger. De har også fremme positiv selvtillit aktelse, som er en gave i seg selv.


Å være forberedt på forhånd med en pakke med mini-kort vil spare deg tid og penger. Og når de siste øyeblikk gave frenzies streik, du vil bruke mer på din gave og mindre på Lo. Happy gave shopping!


For mer gave logge shopping ideer og tips kan seg på http://www.groovyarts.com

No comments:

Post a Comment