Friday, March 9, 2012

Vil du spare penger lett?

Lever på kreditt er fasjonable. Det er fasjonable indulging seg selv. Spare penger er ikke.


Dette er synd, som det har mye å anbefale den. Du har mer fred i ditt liv. Slutten på måneden er ganske enkelt en dato på kalenderen, i stedet for en nedtelling til neste Betal-sjekk. Kjøp født av nød kan gjøres komfortabelt. Sysselsetting blir en karriere, i stedet for et middel for å overleve. Sjefen din kan du se i øyet, i stedet for dreading hans blikket.


hvorfor? Fordi du har lagret opp noen penger.


Ta cringe-faktor ut av livet ditt. Slette angst av de små timene. Satt noen penger i banken! Du vil kanskje ikke kunne øke inntektene, men du kan redusere deres utgang. Dette har samme effekt som å få en betal stige; mer penger for deg.


Hvordan å spare penger?


Enkelt!


Undersøke hva du bruker det på.


Deretter, slette fripperies.


Skrustikker: drikke og røyke er vaner som dreper deg sakte. Spare deg for din sykehuset omsorg ved å gi dem. Din lungene, leveren og familie vil velsigne dere.


Gambling. Gambling er dårskap. Det er bare tre spill spilleren kan bruke sine ferdigheter for å endre oddsen selv litt; hest grovhet, poker og blackjack. Disse ta år av forskning dedikert og dyrt å bli gode på. Og du bli ikke rik. Alle de andre vil tigger du raskt hvis du spiller dem. Oddsen er stablet mot deg, bevisst, av de som eget spillet.


Flaks vil føre til fet, spesielle behov, eller de under beskyttelse av hellige. Spill er ikke modige, det er en tvang, og ingen Gud ser for gamblers. Undersøke følelsene som omgir impuls å gamble; du vil finne de spise unna på energi av livet ditt.


Mat. Det er mat som nourishes og mat som enervates. Tidligere er billigere: fersk fisk, frukt, grønnsaker, rent vann. Sistnevnte er dyrere, mer garishly pakket og mer giftige: potet crisps, søtsaker, musserende drinker, burgere. Vurdere at du ikke har lyst til junk food Hvis du er syk; kroppen din vet det tar for mye energi å fordøye, og ikke ernære.


Klær. Trenger du å kjøpe fasjonable klær, slik at du kan se ut som alle andre? Hvis du trenger å blande seg i, fint. Du kan være sikker på å ikke ledere av moten. De leder til veldedighet butikker og kjøpe Harris tweed og gamle kniplinger for pennies. De får dresser gjort å måle av sweated arbeidskraft i Thailand. Det er hvordan de får det "unique" utseendet. Hva er det, ikke du liker ideen om svette-butikker? Gjett hva, det er der mye av fasjonable klær får gjort allikevel. Det kalles 'outsourcing' og 'offshoreing'.


Biler. Kjører en bil i Storbritannia koster rundt £ 5000 ($ 9000 USD) i året, all-in. Lagre, ved å kjøpe en annenhånds automatisk. Lagre, ved å kjøpe en mindre kraftig, mer drivstoff-effektive modell. Lagre lenger ved dermed å få lavere forsikring og veien skatt.


Personlige foibles: Jeg pleide å kjøpe en masse nettaviser. Disse koster opp til £ 5 hver, eller om $10 i USD. Jeg fant mye av informasjonen om Internett, var allerede på Internett, så jeg sluttet å kjøpe magasiner. Det er svært få verdt lese aviser og magasiner. Du kan finne noen som informerer, i stedet for å pirre, waffle eller distrahere. Gå til det lokale biblioteket, det er gratis. Slipp på en 'Kantlinjer' bokhandel, og har en gratis lese.


Gjeld. Ikke kjøpe hva du ikke har råd med noen andres penger. Kredittkort er en kostbar måte å få et lån. Prøv først venner eller slektninger. Din lokale credit union er et godt alternativ; bedre priser, bedre vilkår, vennligere ansikter. Bedre ennå, ikke låne. Bo gratis. Oppbevares adskilt fra lån hai. Du kan administrere uten at ferie.


Sette pengene dine lagret i en høy rente, 180-dagers varsel-konto. Sette det i en bank annerledes enn din gjeldende en, i tilfelle sistnevnte går bust. Gjør et mentalt notat som det er for nødhjelp bare, og deretter contrive å leve 'trygt'.


Spare opp nok til å vare du et år og en dag av arbeid, og Legg merke til hvor mye roligere og trygg når du føler deg!

No comments:

Post a Comment